Simona: Tužit ću novinare koji su pisali o mojoj prostituciji!

Simona Gotovac obraćenje

Prema pisanju jednoga magazina - a s uporištem u policijskoj dokumentaciji - isključivo motivirana dobrom zaradom, Simona je kao maloljetnica posredstvom stanovitog B.B. upoznavala muškarce s kojima je stupala u seksualne odnose za protuvrijednost od nekoliko stotina tadašnjih njemačkih maraka.

Iako dvadesetak djevojaka, koliko ih je navodno bilo s njim u suradnji, “dobrog stričeka” nije teretilo jer je bio “ljubazan” i “nije uzimao novac za posredovanje pri upoznavanju”, protiv danas 65-godišnjeg B.B. je podignuta optužnica Okružnog suda u Krškom, dok Simona najavljuje tužbu protiv novinara koji su priču objavili i time joj nanijeli štetu.

- Moj komentar je sljedeći: poduzela sam pravne korake posredstvom mog odvjetnika kako bi istina i pravda izišle na vidjelo. Znate, nije u pitanju samo moj, nego i dignitet moga malodobnog djeteta. To je sve što vam zasad mogu reći, ne zamjerite mi - rekla nam je Simona, koja je, iako napuklim i izmučenim glasom, ipak susretljivo odgovorila na naš telefonski poziv, koji ju je zatekao u njezinu zagrebačkom stanu.

Bivša supruga kontroverznog poduzetnika Ante Gotovca, koju je proslavio obiteljski reality-show “Gotovčevi” na komercijalnoj nacionalnoj TV postaji, izvjesno je, tijekom bračnog života gradila je karijeru manekenke, ali i pjevačice.

Singl “Lova” iz radionice Alke Vuice donio joj je izvjesnu popularnost, dok je u reality-sapunici koja mu je prethodila na vidjelo iznijela mnoge detalje iz svog života prije udaje; djevojaštva, pa i pučkoškolskih dana.

Ipak, unatoč ekshibicionističkoj stigmi koja je u percepciji javnosti opterećivala nju i Antu Gotovca - kad se mislilo da se o njima uistinu zna svaka tajna - nikad nije bilo ni spomena o ilegalnoj i kompromitirajućoj raboti ljepotice pristigle iz Slovenije.

Iz svoje rodne zemlje, pak, Simona (tada prezimenom Ištvanović) navodno je u Zagreb došla upravo zbog mračne epizode vezane uz erotski posao, i to na nagovor majke Tamare Trpkov, koja ju je htjela skloniti od lošeg društva i navika.

lenka gospodnetić/slobodna dalmacija