Simona: Bila sam u paklu droge i orgija, Isus me spasio

Postala je poznata kao Simona Gotovac. Ona i njezin bivši suprug Ante redovito su punili naslovnice svojim ekstremnim ponašanjem, no Simona Šajn okrenula je novi list u svojem životu.

- Kao malo dijete bila sam zlostavljana. Rano sam otišla u pakao droge, sa 13 godina sam počela pušiti travu, u prvom srednje probala sam heroin i kokain. U drugom razredu srednje oboljela sam od bulimije. Sa 16 godina cure su me uvele u prostituciju iz koje sam pobjegla spašavajući se uz čovjeka koji je bio diler droge. Mamu sam osuđivala što nije vidjela da me se zlostavlja, nikada nije imala vremena za mene - počela je svoju priču Simona koja je prvi put iskreno progovorila o svojem životu za tiskano izdanje Večernjeg lista.

- Mnogi danas osuđuju Antu da mi je upropastio život, ali to nije bilo tako. Ante je također bio dijete koje je povrijeđeno u djetinjstvu. On je bio još jedna moja pogreška. Udala sam se za Antu i još sam više upoznala blud, razuzdan život, orgijanja... - kaže Simona koja je otkrila i da je svoje prvo seksualno iskustvo doživjela sa samo 10 godina - i to s djevojkom koja je bila starija od nje.

- Bila sam kod bake i rekla mi je da se idemo igrati mame i tate, dirala me i meni je bilo nelagodno. Tada je nastupila i kriza u obitelji, mama se rastala, što sam jako teško podnijela. Kad bi mama izlazila van s očuhom, jedan dečko je meni i bratu govorio da se idemo igrati mame i tate. Mislila sam da je to normalno. Kasnije me napastovala i jedna starija osoba - sve je ispričala Simona.

Nekoć je živjela od skandala, no danas živi skromno i traži posao s trgovačkom školom

Danas je Simona našla utjehu u vjeri uz pomoć fra Zvjezdana Linića u Taboru u Samoboru. Svaki dan ide na misu, a kaže kako je tamo zadirkuju kako će postati časna sestra. 'Kad uđem u crkvu osjećam da je tu moj dom, moj mir, moja snaga. Živim jako skromno s kćeri Gabicom, osjećam snagu koju mi je Isus dao', kaže Simona koja se polako vraća na pravi put i želi naći pošten posao sa svojom trgovačkom školom.

- Stavila sam to u ruke Isusove, kao što sve stavljam u njegove ruke, jer mu vjerujem i posve sam mu se predala', priča Simona o svojem preobraćenju a sada se moli i za svoj budući brak 'jer bi željela imati muškarca koji bi ju volio i bio otac njezinom djetetu. Znam da mi je moj Isus oprostio jer sam se pokajala za svoje grijehe. A svima koji me prozivaju , njima kažem da mi je žao i molim za njih, ali ne želim im suditi - zaključuje Simona Šajn.