Severina opet podnijela prijavu protiv Milana, a evo zbog čega!

... razmjenjivale Severina i Sanja Turlakov, Milanova odvjetnica. Nepoznati počinitelj protuzakonito je došao do Severinine pošte i proslijedio je srpskim medijima.

U spomenutoj prepisci Turlakov je savjetovala Severinu da popiše Milanovu imovinu te kako da se ponaša u slučaju traženja alimentacije. Rekla joj je kako je možda nepovoljno da centar za socijalni rad utvrđuje visinu alimentacije jer tamošnje zaposlenice imaju manje plaće nego što bi bila visina alimentacije pa bi mogle biti i ljubomorne, javlja Kurir.

Nova prijava protiv oca njezinog sina jedan je od niza sporova koji bivši ljubavnici vode oko malog Aleksandra.

Srpski poduzetnik svoju tužbu je povukao jer, kako je Severina njega tužila, dva paralelna procesa sve bi zakomplicirala. Ovako će se sve prije riješiti.

- Milan ne traži ništa osim onoga što je uobičajeno i što mu po hrvatskom zakonu pripada: provođenje vremena s djetetom svaki drugi vikend, i to cijeli, te jedno poslijepodne u tjednu, kao i pola svakih praznika. Milan je svjestan činjenice da će dijete rasti s majkom jer je to uobičajeno - rekao je Milanov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

Severina u tužbi zahtijeva da Milan viđa dijete isključivo u njezinom stanu i njezinu prisustvu. Milanov odvjetnik komentirao je i napise o navodnoj, mogućoj Milanovoj otmici djeteta.

- Ma kakva otmica. Ta ideja graniči sa zdravim razumom - zaključio je Pavasović.