Seksualne igrice: Od kauča do zornjaka

Neka vaš odabir bude neko drugo mjesto i vrijeme za seks od uobičajenog.

Kauč vrućih užitaka - 17 sati

Svaki vikend u popodnevnim satima vaš kauč može biti središte seksi igrica. Vaš frajer neka sjedne, a vi mu sjednite u krilo s raširenim nogama i podignite mu koljena do grudi. Lagano se nagnite unazad i spuštajte se s ispruženim rukama dok ne dotaknete pod na koji se možete osloniti. Nakon toga možete se pomicati naprijed - nazad, pri čemu širite i skupljajte koljena. Kako bi svog frajera jače osjetili stavite mu manji jastuk iza leđa, zbog čega će njegova pubična kost biti ispupčenija, a time i stimulacija vašeg klitorisa snažnija.

Kupka iz mašte - 18 sati

Kad dođete kući premoreni od napornog dana na poslu, odgovarat će vam da se malo opustite u toploj kupki. Kad se malo oporavite, podignite noge na rub kade, tako da vaš frajer može kleknuti između vaših nogu okrenut licem prema vama. Dok ulazi u vas, pljuskanje tople vode pojačat će užitak.

Seksi kuharica - 19 sati

Dok pripremate večeru jednostavno se obucite, a donje rublje ostavite u ormaru. Dozvoljene su samostojeće čarape s halterima. U kuhinji samo podignite haljinu i guzom sjednite na rub sudopera. Neka vaš frajer uđe u vas i istovremeno vas ljubi po tijelu. Stisnite ga nogama oko struka i privucite ga još bliže. Poseban užitak doživjet ćete kombinacijom kratkih i brzih pokreta sa usporavanjem nakon šest do osam udara. Na taj način stimulirat ćete veći broj osjetnih živčanih završetaka.

Tepih u spavaćoj sobi - 20 sati

Odlučili ste ranije prileći, ali još uvijek vam se ne spava? Spustite se uz krevet i na trbuh legnite na tepih. Neka vaš frajer ulazi u vas straga. Opustite se i zaboravite sve brige. Stručnjaci su dokazali da stres smanjuje dotok krvi u pubičnu regiju i na taj način smanjuje snagu samog orgazma.

Zornjak - 8 sati ujutro

Započnite dan tako da iskoristite dodire s dragim u kupaonici, privucite ga k sebi i naslonite se na zid. Raširite noge, a frajer neka vas podigne naslonjenu na zid. Dok ulazi u vas stisnite ga svojim bedrima što jače. Na taj način suzit ćete vaš vaginalni kanal, čime ćete pojačati trenje i pojačati vam užitak.

Izvor: cosmopolitan.hr