Seksi konobarica "zapalila" Talijane - gradonačelnica ju želi "ugasiti"

konobarica, kava, italija, Laura Maggi, žene, mašta, muškarci
Laura Maggi (34) iz malenog talijanskog grada Bagnolo Mella postala je silno popularna jer se u vlastitom kafiću "Le Cafe" odijevavrlo provokativno. Stoga je kafić svakodnevno pun muških gostiju. To se naravno ne sviđa njihovim boljim polovicama, pa tako ni gradonačelnici Cristini Almici, prenosi javno.hr.

Ona je konobaricu Lauru nazvala "prijetnjom za javni red i mir" jer muškarci iz cijele regije dolaze u njezin kafić te izazivaju gužvu na ulicama i parkiraju na zabranjenim mjestima. Gradonačelnicu također smeta što je gradić poznat samo radi Laure i tvrdi kako svom suprugu ne bi dozvolila da ide u "Le Cafe".

Sto kilometara vožnje za kavu

Mišljenje gradonačelnice Almici ne dijele simpatizeri Laure na Facebooku. Tamo je, naime osnovana grupa "prijatelja Laure Maggi" gdje joj svi daju podršku. Laurina je velika želja raditi kao model, a zidove je svog lokala ukrasila svojim razgolićenim slikama od kojih je napravila kalendar, koji mušterijama prodaje za 10 eura. Nije joj jasno zašto svi oko ovoga dižu toliku prašinu jer tvrdi da "ništa ne radi pogrešno" i da "nije gola", već da "nosi kratke suknje i veliki dekolte".

I dok je policija već od Laure zatražila da regulira buku u lokalu i da ne dopusti gostima da parkiraju gdje žele, ona je presretna jer joj posao cvate, a dodaje kako se "neki gosti voze i sto kilometara kako bi kod mene popili kavu".