Seks zablude iz mladih dana

ljubav
1. Vjerovali ste da je gubitak nevinosti najbolnije iskustvo koje ćete doživjeti. Bolnije čak i od rađanja. Više se ni ne sjećate zašto ste to uopće mislili.


2. Vjerovali ste da ćete tijekom prvog seksa abnormalno krvariti nakon što vam pukne himen. Sada se ne sjećate jeste li uopće imalo krvarili.

3. Vjerovali ste da ćete prvi put spavati s dečkom za kojeg ćete se kasnije i udati. I da ćete biti okruženi svijećama i da će vam to biti najljepša i najromantičnija večer u životu. A onda se dogodila jedna polupijana noć na zadnjem sjedištu auta ili u sobi punoj kaputa na nekom tulumu.

4. Vjerovali ste kako je seks u kadi najnajnajseksi seks koji se može dogoditi. Danas shvaćate da je to istina jedino ako ste sretnica s petmetarskim jacuzzijem u maniri hollywoodskih zvijezda.

5. Vjerovali ste da je ono što vidite na pornićima ispravan način seksa. Danas shvaćate koliko su pornići namontirani, nerealni i totalno neispravan prikaz seksa.

6. Vjerovali ste da samo drolje pristaju na seks na prvom spoju. Danas, kada naletite na poštenog frajera, odlučujete ništa ne prepustiti slučaju. Ili barem to imate u planu kada naletite na poštenog frajera!

7. Vjerovali ste da spolno prenosiva bolest znači kraj vašeg života. Ok, definitivno nije najugodnije iskustvo, no shvaćate da stvari i nisu baš tako crne.

8. Vjerovali ste da su frajeri napaljeni od jutra do sutra. Možda neki, i možda u godinama tinejdžerskog ludila. No u stvarnosti, kao i kod žena, i kod frajera se razlikuje libido i razina napaljenosti.

9. Vjerovali ste da su žene dolje magično glatke. Uvijek. Danas znate koliko muke mučite s dlačicama, depilacijama, epilacijama...

10. Vjerovali ste da ćete imati super snažan orgazam koji vas tjera na vrištanje svaki put kada se budete seksali. Danas shvaćate da je to bio pošten vic!

11. Vjerovali ste da možete zatrudnjeti na temelju bilo kakvog kontakta sa spermom, pa čak i od oralnog seksa. Još uvijek imate napadaje smijeha kada se sjetite ovih strahova...

12. Vjerovali ste kako je kupovina kondoma najneugodnije iskustvo koje možete doživjeti. I vjerojatno ste ih sakrivali između svih ostalih stvari, nakon čega biste glavom bez obzira crveni od srama istrčali iz dućana. Danas ih kupujete kao da kupujete žvakaće.

Izvor: cosmopolitan.hr