Seks u hotelu: Maja Lena mami Miji Begović preotela momka?

Mia se ‘palila’ na Ognjena. Ali kad je shvatila da ga je Maja Lena preotela, odustala je jer ionako nije bila zadovoljna njezinim tadašnjim dečkom, doznaju hrvatski portali iz izvora bliskih produkciji showa.

Srpski mediji pišu da su se Maja Lena Lopatny (20) i 15 godina stariji srpski rukometaš Ognjen Kajganić, koji iza sebe već ima jedan propali brak i zaruke, seksali u hotelu u kojem su bili smješteni nakon završetka showa. U gradskim kuloarima govori se kako je studentica druge godine novinarstva u Zagrebu zbog njega ostavila dugogodišnjeg dečka za kojim je plakala na Kostariki govoreći kako joj strašno nedostaje. Otkako je završio ‘Survivor’ često je u Beogradu gdje se provodi s rukometašem. - S Ognjenom imam prekrasan odnos, no vezu ne želim komentirati. Slobodna sam cura i nikoga se ne tiče što radim. Istina je da sam bila s njim u Beogradu – kaže Maja Lena.

Na tvrdnju da se sviđao i njezinoj mami, Maja se zgrozila. Ognjen nije bio dostupan za komentar, a Mia Begović (49) sarkastično je rekla kako je ‘razmišljala da ga posvoji’. Majin bivši dečko boksač prijetio da će razbiti njene udvarače Studentica i boksač Alen Maksimović (21) u vezi su bili četiri godine, od čega su godinu dana živjeli zajedno. U to vrijeme rijetko je izlazila. Lani, nakon jednog od brojnih prekida, prijetio joj je da će razbiti njezine udvarače, zbog čega ga je prijavila policiji. Posebno se razbjesnio kad je čuo da ga je prevarila s bivšim BB-ovcem Nikolom Maurovićem (21).