Seks s grudima

Zašto frajeri vole ženske grudi

Pitate se zašto? Dame, pozdravite orgazam s grudima. Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine otkrilo je da erotsko diranje bradavica aktivira iste dijelove mozga kao i vaginalna i klitoralna stimulacija. To znači da možete doživjeti orgazam bez bilo kakve vaginalne stimulacije.

Koji su to dijelovi mozga aktivirani pri seksualnom kontaktu?

Znanstvenici su proučavali skupinu žena koje su se samostalno stimulirale na različitim područjima svog tijela (bradavice, vagina i klitoris) 30 sekundi, dok su u isto vrijeme priključene na stroj za očitanje moždane aktivnosti. Na taj način vidjeli su da je genitalno senzorni korteks u mozgu bio potaknut na isti način u sva tri slučaja.

Međutim, također su otkrili da postoji razlika između nježne i grube stimulacije bradavica. Bradavice su jako osjetljive i svaka grubost bit će bolna. Također, treba imati na umu da se osjetljivost grudi mijenja tijekom menstrualnog ciklusa, pa ono što je jedan tjedan ugodno, drugi tjedan može biti izrazito bolno i neugodno.

Cilj je bio saznati kojim je sve putevima moguće izazvati orgazam kod žena, a zahvaljujući ovim informacijama uspjeli smo saznati da je to moguće i pomoću grudi.

Izvor: cosmopolitan.hr