Sado mazo seks u troje završio smrću talijanske studentice

sado mazo, smrt, italija, sado mazo, ministarstvo
Perverzna seksualna igra jednog talijanskog razuzdanog trojca završila je tragičnom smrću mlade djevojke, prenosi javno.hr.

Talijanski tužitelji optužili su 42-godišnjeg muškarca zbog smrti studentice, koja se ugušila za vrijeme seksualne sado mazo igre "shibari".
Soter Mule zavezao je 24-godišnju Paulu Kaputo za još jednu djevojku dok je izvodio japansku sadomazohističku tehniku. Muškarac je prvo optužen za ubojstvo, ali vlasti u Rimu vjeruju da su djevojke pristale na sudjelovanje u neobičnoj "igri".

Sado mazo trojac se zabavljao pijući alkohol i drogirajući se u jednom noćnom klubu, prije nego što je Paula, koja je, navodno bila dugogodišnja djevojka optuženog, predložila odlazak na parkiralište u zgradi u kojoj je radila.

Djevojke su bile obučene, čvrsto vezane istim konopcem i obješene dva metra iznad tla. Kada se neimenovana djevojka onesvijestila, Paula se ugušila. Mule je pokušao spasiti tako što je prerezao vrpcu, a zatim je pozvao pomoć. Druga djevojka je prevezena u bolnicu u ozbiljnom stanju, ali je preživjela.

Sator Mule, čiji je nadimak Kinbaku, poznat je po tome što uživa u sado-mazo vezivanju i smatraju ga stručnjakom u tom području.

- Nitko nije bio prisiljen na ništa, ovo što se dogodilo je strašna nesreća - rekao je Mule.