Rogonja: ‘Nakon 20 godina otkrio sam da mi se žena ševi s bivšim mužem, i da to znaju svi naši prijatelji i obitelj’

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
U braku sam skoro 20 godina i s moje strane, brak je do sada bio iznimno sretan. Iznimka su povremene trzavice koje se vjerojatno događaju svakoj vezi. Moja supruga Lucy (50, imena su izmišljena) i ja (47) imamo troje djece u dobi od 15, 11 i 8 godina. Imućni smo i oboje imamo dobre poslove. Što se mene tiče, volim je kao i prvog dana i nemam osjećaj da nam je brak stresan.

Lucy i ja smo se upoznali kada smo oboje radili na istom mjestu (sada više ne radimo tamo), a ona je tada još bila u braku sa svojim bivšim suprugom Scottom (on joj je bio drugi suprug, ja sam joj treći; meni je ona bila prva supruga). Nas troje postali smo dobri prijatelji, a ostao sam dobar s oboje i nakon razvoda. Na koncu se i ona ponovno sprijateljila sa Scottom.

Ne znam što je bio uzrok njihovog razvoda jer su se doimali relativno sretno i sve se dogodilo iznenada. Nikada nije pričala o tome, a nije niti on. Nakon nekog vremena su se jednostavno pomirili. Tada smo Lucy i ja već bili u braku. Njihovo prijateljstvo nije mi bilo nimalo sumnjivo jer je i moja najbolja prijateljica bivša djevojka.

Buba u uhu

No, moj brat Phil (46) mi je prije nekoliko godina 'stavio bubu u uho' jer mu se činilo da su Scott i Lucy prebliski. Tada sam to otpisao jer mi nije bilo niti na kraj pameti da bi me tako varala.

Prije nekoliko tjedana, moja prijateljica (i bivša djevojka, Courtney) posve nas je iznenadno posjetila. Nismo se vidjeli godinama, iako smo u kontaktu putem telefona i Facebooka. Otišli smo na večeru s njom i njezinim suprugom, a pridružio nam se i Scott. Nakon nekoliko sati druženja, Courtney je primijetila da su joj Lucy i Scott previše bliski te da joj se čini kao da im ja držim svijeću.

Znakovi

Od tada sam u nedoumici trebam li nešto reći i kako točno jer ih nikada nisam ulovio u ničemu, ali u retrospektivi vidim znakove koji bi mogli ukazivati na bračnu nevjeru. Ovo su neki od njih:

- Scott se u međuvremenu ponovno vjenčao, no svejedno provodi više vremena kod nas nego kod sebe doma. Čini mi se da mu je brak pred propasti i da je njegova supruga nasilna. Nekoliko puta je kod njih doma bila policija, no ne znam detalje.

- Moj najstariji sin Aaron (15) vrlo je blizak sa Scottom, a u zadnje vrijeme mu Scott kupuje skupe poklone pa se pitam nije li riječ možda o ucjeni jer ih je Aaron uhvatio.

- Mnogo sam puta ostavio Lucy i Scotta same doma, ali nikad ih nisam zatekao u nevjeri. No, naši prijatelji i članovi obitelji uvijek postanu nervozni kada se u bilo kojem kontekstu spomene bračna nevjera, a niti naša čistačica ne želi dolaziti kada su njih dvoje sami doma.

- Moja supruga je imala problema s alkoholizmom i bila na rehabilitaciji te sada manje pije. Također, nije htjela imati djecu. Prvo je bilo planirano zbog mene, a drugo dvoje su nam se dogodili. Nije bliska s dvoje mlađe djece, ali ih nikada nije zlostavljala. Bojim se da mi nikada nije oprostila što smo imali troje djece.

- I ona i Scott su ostali u formi, unatoč tome što su stariji od mene. Oboje su mršavi i izgledaju mladoliko za svoje godine (posebno Scott), a ja sam se udebljao, počeo gubiti kosu i mislim da više nisam privlačan.

- Scott je sterilan tako da ne sumnjam u svoje očinstvo, a i djeca sliče meni tako.'

magazin.net.hr