Reality programi u BiH će biti emitirani samo iza ponoći

Big Brother, rtl, reality show, veliki brat, farma, farma u Jošanima, Maldivi, parovi, reality show, Big Brother, rtl, novi termin, rtl, kazna, Big Brother, Big Brother, farma, Big Brother, BIH, reality show, BIH, zabrana, Big Brother, Big Brother, Frama
...azmatralo je i usvojilo set prijedloga za izmjene Kodeksa o komercijalnim komunikacijama, Kodeksa o audiovizualnim medijskim uslugama i medijskim uslugama radija, Pravila o pružanju audiovizualnih medijskih usluga i Pravila o pružanju medijskih usluga radija. Vijeće je također usvojilo i prijedlog izmjene članka 10. Kodeksa o audiovizualnim medijskim uslugama i medijskim uslugama radija koji se odnosi na reality programe.

Podsjećanja radi, prijedlog izmjene u novom nacrtu je glasio:"Reality programi i pseudoreality programi će biti emitirani samo u razdoblju između 24:00 i 06:00 sati. Ovo ograničenje se ne primjenjuje na sadržaje koji se prikazuju uz tehničku zaštitu, kao ni na audiovizualne medijske usluge na zahtjev" - priopćeno je iz RAK-a.