Prva dama seksala se s više žena od samog predsjedika SAD-a

Danas 63-godišnja Gennifer, koja je nakon priznanja veze s Billom Clintonom za vrijeme predsjedničke kampanje 1992. postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica, najviše od svega želi razgovarati s Clintonom i sjesti s njim za stol, piše index.hr.

Bivša novinarka žali što je prije osam godina odbila Clintonovu molbu za razgovor i smatra kako bi njih dvoje još uvijek bili zajedno da se nije rodila njegova kći Chelsea. Prema svojoj suparnici Hillary, ova cabaret pjevačica tvrdi da osjeća solidarnost. No, ono što je šokiralo mnoge, Genniferina je izjava o seksualnim sklonostima Hillary Clinton.

"Bill mi je jednom priznao da je Hillary biseksualka i da ga uopće nije briga zbog toga. Rekao mi je i da je ona imala više oralnog seksa sa ženama nego on", kaže Gennifer koja je Hillary dala podršku u trenutku njene kandidature za predsjednicu SAD-a.

Trenutačno je okupirana pokretanjem kolumne o seksu koja će se zvati "Pitajte ljubavnicu Gennifer", a u kojoj će savjete temeljiti na iskustvu veze s Billom.