Prostitutka gola i bosa bježala od mušterije zbog velikog "alata"

prostitutke, prostitutke, eskort, studentski posao, prostitucija, prostitucija, CELEBRITY, Doboj, trgovina ljudima, prostitucija, prostitucija, Beograd, posao, prostitucija, mirovina, prostitutka, mušterija, prostitucija, prostituke, seks navike, prostitutka, prostitucija
Sirotica se toliko uplašila da je kroz hotelski lobi projurila doslovno gola i bosa, a tom su nesvakidašnjem prizoru svjedočili djelatnici hotela, taksisti te poneki gost, otkriva list The Kenyan Daily Post.

- Bavim se prostitucijom više od deset godina, no takvo što još nikada nisam vidjela. Da nisam pobjegla bila bih mrtva za koju minutu - izjavila je svjedocima neimenovana dama noći, koja je šokirana veličinom ‘alata' jedva govorila.

- U sobi su bili kratko, možda 15 minuta, kada smo začuli vrisak. Nismo se ni snašli, a ona je već bila u bijegu, gola i bosa. Potom se u lobiju pojavio muškarac, bijelac, očito turist, koji je vrištao od smijeha - ispričao je recepcionar novinarima lista.

Muškarac je recepcionaru otkrio da ju je pokupio na ulici oko šest ujutro, te da je bila oduševljena što su se sreli jer je cijelu noć bila bez posla.

Sve je bilo u redu dok se on nije skinuo, a doznalo se i to da je ostao bez novca jer joj je već platio uslugu.