Profesionalke savjetuju – kako i kada pričati seksi

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Ma ne, ni mi. Tada je to bilo nešto tabu, nešto grozno, dok je danas to sasvim normalan i sve češće vrlo unosan posao. Knjige poput "50 nijansi sive" naročito su popularizirale stenjanje u slušalicu, pa su tako i plaćeni vokali sve češće počeli dobivati ovakve gaže. Konkretnije, snimanje audio knjiga za servise poput Audible.com

Istreniranim profesionalcima ovo, vjerojatno, nije problem no nama ostalima mogao bi biti. U raznim istraživanjima vezanima uz to što je seksi i što pomaže da seks bude bolji, senzualan glas i "dirty talk" uglavnom je pri vrhu. Iako se time ne zamaramo na svakodnevnoj bazi, ponekad seksi govor može doći kao korisna stvar u samom seksu i zavođenju licem u lice ili, recimo, ako prakticirate seks preko telefona te imate vezu na daljinu. The Cut je pitao žene koje se ovime bave, kako točno zvučati seksi. Ovo su njihovi savjeti:

1. Pričajte polako i "baršunasto"
Krenite polako i slušajte drugu osobu. Pratite kako reagira, što joj se sviđa, ne žurite s agresivnim vokabularom već pustite da se situacija razvija sama od sebe. Na ovaj način će vam se i sama brzina govora usporiti, omogućavajući vašem glasu da bude senzualniji i malo više "baršunast".

2. Ne osuđujte
Prije nego krenete s ovakvim zavođenjem, provjerite jeste li na istoj valnoj duljini s partnerom. Razgovarajte o tome što volite, što vam se u seksu sviđa. Najvažnije je da se osjećate ugodno u svojoj koži te da se i druga osoba tako osjeća. Nemojte osuđivati nečije fantazije, ali budite sigurni da i vas druga strana neće osuđivati jer će tako sve ispasti kako treba.

3. Prihvatite svoj glas kakav je
Nemaju svi duboki, seksi, pomalo grublji glas. Netko zvuči kao "Nanny Fine", no nju to nije sprječavalo u zavođenju. Radite s onime što imate, pričajte sa samopouzdanjem jer je ono seksi, a samim time će i vaš glas biti seksi. Biti u trenutku je najvažnije, a ne briga oko toga zvuči li vam glas prenazalno ili ne.

4. Zaboravite stenjanje s pornića
Mislim da ne moramo konstatirati koliko je glasanje porno glumaca nerealno i "fejk". Pokušate li ih kopirati, a da vam ti zvukovi inače ne leže, djelovat ćete isforsirano i neprirodno. Neka vam zvukovi koje proizvodite dođu sami od sebe, budite u trenutku i jednostavno se prepustite. To je seksi.

5. Vulgarne riječi koristite strateški
Nekome su psovke za vrijeme seksa odličan ispušni ventil ili najbolja moguća predigra, dok se drugi jednostavno ne osjećaju ugodno niti izgovarati ih niti slušati. Iako ponekad zaista može doći kao odličan ispušni ventil ili način da se osjećate "prljavo", slušajte sebe i partnera, vidite odgovara li to i jednoj i drugoj strani i u kojoj mjeri. Ako volite psovati, a drugu stranu to napaljuje - samo rokaj.

6. Odjenite se za ulogu
Kada odjenemo štikle na posao, osjećamo se moćnije nego kad imamo tenisice, zar ne? Ista stvar može se primijeniti i u seksi govoru. Zbog seksi odjeće automatski ćete se osjećati sigurnije i privlačnije, pa će vam i seksi govor doći prirodnije.

Izvor: she.hr