Probajte seks na kineski način: Momci, ovako će vaše djevojke biti zadovoljne

sex, baka, sex, seks, veza, muškarac žena, seks, želja, seks, nagrada, seks, kina, proba, doktorica, seks u dvoje, seks navike, ovisnik, ispovjest, mlada, nevjera, bračna nevjera, bolnica, čistatica, seks navike, trudnoća, hladnoća, žene, usporedba sa muškarcima
Još davne 1.500. p.n.e. taoisti su savjetovali: „Muškarac mora da odlaže ejakulaciju i orgazam tako da žena prvo doživi nekoliko orgazama". Logika koja se krije iza toga podrazumjevala je da žene imaju neiscrpnu jin energiju, dok je muška, jang energija, ograničena, pa bi ako muškarac prebrzo potroši svu svoju jang energiju, ne upijajući nimalo snage jina, to predstavljalo rizik po njegovo zdravlje.

Kasnije, otprilike u periodu od 25. do 220. godine nove ere, u doba Han dinastije, nastaju novi spisi o seksualnom zadovoljstvu, u kojima je akcenat stavljen na tehnike disanja uz pomoć kojih muškarac može da odloži orgazam dovoljno dugo da žena svrši nekoliko puta i podari mu nešto svoje jin energije. I poze su osmišljene tako da ženama priušte maksimalni užitak.

Uzdasi na jastucima: Probajte misionarsku pozu sa jastucima. Vi lezite na ivicu kreveta, savijte noge u koljenima i stopalima se oslonite o krevet. Podmetnite nekoliko jastuka ispod zadnjice. To će vam dati osjećaj topline i bliskosti, plus pružiti vrhunsku stimulaciju, a orgazam ćete doživeti istovremeno.

Izvor: Dnevno.rs