Primio najboljeg prijatelja u kuću, a ovaj mu dva puta silovao sestru

silovanje, djed, monstrum, silovanje, silovanje, granični policajac, maloljetnica, Makarska, silovanje, silovanje, Split, razbojnik, oralni seks, silovanje, BIH, silovanje, strava, modriča, djevojčica, kupovina, Sarajevo, prodaja žene, prodaja djece, bijelo roblje, zlostavljanje, djevojčice, tučnjava, roditelji, prva bračna noć, zlostavljanje, seks prakticiranje, šokantno, otac, silovanje, prijatelj, brat
...26-godišnju L. S., sestru svog najboljeg prijatelja. U oba navrata brat silovane spavao je u susjednoj sobi

Osumnjičeni je priznao da je imao seksualni odnos s djevojkom, ali negira silovanje već tvrdi da se sve dogodilo uz njezin pristanak, piše beogradski Blic.

Zaprijetio joj da će je zapaliti

Liječnici su utvrdili da je djevojka doista imala seksualne odnose, ali da nema tragova ozlijeda na intimnim dijelovima.

Mještani kažu kako je osumnjičeni živio s bakom koja ga je izbacila iz kuće jer ju je maltretirao i fizički zlostavljao. Tada mu je smještaj u svojoj kući ponudio njegov najbolji prijatelj.

"Već prve večeri, u srijedu, Miodrag je to, blago rečeno, zlorabio i silovao djevojku dok je njezin brat spavao u drugoj sobi. Djevojci je stavio ruku na usta i zaprijetio joj da će je ubiti ako bude vrištala ili se usudila nekome reći. Prijetio joj je da će je zapaliti ili nauditi i njoj i njezinom bratu. Ona je iz straha šutjela, a on se iživljavao nad njom", kazao je sugovornik Blica.

Brat nije vjerovao

Na koncu je djevojka ipak smogla hrabrosti i povjerila jednoj prijateljici što joj se dogodilo.

"Uplakana je otišla kod susjeda. Drhtala je i sve im ispričala. Tada je susjed pozvao njezinog brata, ali on je najprije rekao da ne vjeruje u to što ona govori. Cijeli dan je provela kod susjeda, a uvečer se vratila kući", kaže isti sugovornik.

Tada je Miodrag poslao njezinog brata u trgovinu. Čim je ovaj otišao, on ju je ponovno silovao. Ona je nakon toga, sva uplakana, pobjegla istim onim susjedima koji su pozvali policiju.

Život u bijedi i neimaštini

"Psihički je vrlo loše i potrebna joj je liječnička pomoć. I prije ovoga život ju nije mazio. Majka joj je u bolnici, a brat je tri mjeseca bio u Austriji pokušavajući nešto zaraditi jer ovdje nema psola. Ona je za to vrijeme bila sama kod kuće, a hranu su joj donosili iz Centra za socijalnu skrb. Pored sve te bijede koja ju je snašla, sada joj se dogodilo i ovo", kažu susjedi.

Brat se, navodno, sada kaje što nije odmah povjerovao u sestrinu priču.