Prije seksanja većina djevojaka radi ovo

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Kad je seks na početku veze u pitanju, neke djevojke ništa ne prepuštaju slučaju. Osim uobičajenih higijenskih rituala, vole planirati, vole se pripremiti... Na stranici thoughtcatalog.com navedeno je što sve rade:

Depiliranje

Puno je žena koje depiliraju bikini zonu, noge, ispod pazuha... Mnoge bi najradije dlačice sa strateških mjesta uklonile laserom, zauvijek. I znaju one da to ne trebaju raditi i da to mnoge žene ne rade, ali ne mogu si pomoći, ne žele izgledati poput dlakavih zvijeri.

Čupanje obrva

Niste znali da su i obrve instrumenti zavođenja? Mnoge žene puno pažnje posvećuju svojim obrvama, vjerovali ili ne. Ako su već postigle savršen oblik koji odgovara njihovim crtama lica, taj oblik treba održavati. Uvijek, a ako znaju da je ispred njih večer u kojoj će biti seksa, obrve itekako moraju biti dotjerane.

Pričaju s prijateljicama o tome

Naravno da se ovo ne odnosi na sve, ali puno je onih koje će, ako se planiraju poseksati, a na početku su veze, to podijeliti s najbližim prijateljicama ili prijateljicom. Zašto? Zabavno je razgovarati o takvim temama, a razgovor može pomoći i da se možda spriječi neki krivi potez.

Razmišljaju o tome, puno

Razmišljaju o tome kako muškarac izgleda gol, ako ga još nisu vidjele, razmišljaju o tome kakav je u seksu, kakav će seks biti, hoće li sve biti kako treba, razmišljaju o zaštiti... Razmišljaju o tome kad će se dogoditi i gdje će se dogoditi... Žene razmišljaju o seksu, nisu samo muškarci takvi. To je normalno i to je u ljudskoj prirodi.

Planiraju

Logistika je nekima jako važna. Možda većina njih to radi zbog nervoze i zbog toga što žele biti sigurne u sebe i u ono što rade i imaju najbolje moguće namjere i žele biti što spremnije.

Izvor: net.hr