Priča o učeniku koji je poklonio učiteljici saksiju marihuane je izmišljena

Priča o učeniku koji je poklonio učiteljici saksiju marihuane je izmišljena
...demantirao je danas da je učiteljica u jednoj područnoj školi u ovoj općini za 8. ožujka od učenika na poklon dobila saksiju marihuane, što je objavljeno na nekoliko federalnih internet portala.

"Tko je tu informaciju plasirao i što je želio da postigne sa tom neslanom šalom ne znam, ali se ovdje očigledno radi o zloj namjeri da se nanese šteta ugledu škole", rekao je Zekić Srni i dodao da namjerava da slučaj prijavi policiji.

On je naveo da su, nakon što se ova vijest pojavila na internet portalima, obavljene detaljne provjere u svim područnim školama na području Milića, koje su pod jurisdikcijom centralne osnovne škole.

Zekić kaže da u područnim škola nema učiteljice čiji su inicijali D.M. niti učenika drugog razreda čiji su inicijali P.L., kao ni čistačice Vojne Cvjetinović, kako je to objavljeno u tekstu na federalnim portalima.

"Na školu je bez razloga bačena ljaga. Činjenica je da se danas internetom svi koriste i mogu tamo da napišu štai hoće, izmisle mnoge stvari, ali problem je kada takvu laž prenesu internet portali, koji ne provjere da li je to točno", rekao je Zekić.

U Policijskoj stanici Milići kažu da nije bilo nikakvih prijava policiji u vezi sa ovim slučajem, te da su i oni o tome saznali čitajući portale.