Priča o učeniku koji je poklonio učiteljici saksiju marihuane je izmišljena

marihuana, marihuana, marihuana, Ljubuški, uhićenje, marihuana, tinejdžeri, marihuana, lijek, sud, Grude, marihuana, Grude, marihuana, marihuana, Drinovci, Grude, marihuana, Ljubuški, uhićenje, marihuana, šverc droge, Zagreb, droga, Makarska, Pas, marihuana, marihuana, Bihać, tihaljina, marihuana, Grude, MUP ZHŽ, marihuana, crna kronika, policajac, marihuana, Široki Brijeg, izbočno, marihuana, Čitluk, uhićenje, marihuana, legalizacija marihuane, švicarska, kazneno djelo, Posjedovanje marihuane, kazna, dekriminalizacija marihuane, Švicarski parlament, SAD, zakon o marihuani, kalifornija, New York, medicinska marihuana, William Bradley, marihuana, ideje o reklamiranju, legalizacija marihuane, zabranjene droge, Slovenija, proizvodnja i promet drogama, marihuana, Karasovići, preko graničnog prijelaza, državljani Albanije, dan žena, poklon, marihuana, saksija, marihuana, učiteljica, Urugvaj, legalizacija marihuane, Konzumacija marihuane, marihuana, Slovenija, Vlada Slovenije, Njemačka, marihuan
...demantirao je danas da je učiteljica u jednoj područnoj školi u ovoj općini za 8. ožujka od učenika na poklon dobila saksiju marihuane, što je objavljeno na nekoliko federalnih internet portala.

"Tko je tu informaciju plasirao i što je želio da postigne sa tom neslanom šalom ne znam, ali se ovdje očigledno radi o zloj namjeri da se nanese šteta ugledu škole", rekao je Zekić Srni i dodao da namjerava da slučaj prijavi policiji.

On je naveo da su, nakon što se ova vijest pojavila na internet portalima, obavljene detaljne provjere u svim područnim školama na području Milića, koje su pod jurisdikcijom centralne osnovne škole.

Zekić kaže da u područnim škola nema učiteljice čiji su inicijali D.M. niti učenika drugog razreda čiji su inicijali P.L., kao ni čistačice Vojne Cvjetinović, kako je to objavljeno u tekstu na federalnim portalima.

"Na školu je bez razloga bačena ljaga. Činjenica je da se danas internetom svi koriste i mogu tamo da napišu štai hoće, izmisle mnoge stvari, ali problem je kada takvu laž prenesu internet portali, koji ne provjere da li je to točno", rekao je Zekić.

U Policijskoj stanici Milići kažu da nije bilo nikakvih prijava policiji u vezi sa ovim slučajem, te da su i oni o tome saznali čitajući portale.