`Prevarila sam supruga s drugim i on mi se više ne javlja`

nevjera, privatni detektiv, varanje, prevara, prevarant, preljubnici, varanje, istraživanje, ispovijest, varanje, partner, varanje, istraživanje, preljub, preljubnici, preljubnica, preljubnik, preljuba, pismo, bivša ljubav, ljubavni trokut, priča, preljub, preljubnici, preljubnica, godine, nevjera, istraživanje, promjene, prevara, prevara, suprug, djevojka, preljub, preljubnici, seks savjeti
No, druga strana to ne želi jer je njima suret za jednu noć - susret za doslovno jednu noć. ' U sličnoj situaciji našla se i jedna 32- godišnja žena koja tvrdi kako njen 8-godišnji brak već godinama ne funkcionira te je supruga prevarila s muškarcem s kojim je prije radila. Sve se dogodilo kada je na Facebooku naišla na profil muškarca, nekoliko godina mlađeg od nje, kojeg je odmah prepoznala. Radili su zajedno nekoliko mjeseci prije njenog vjenčanja u istoj firmi, a muškarac je u to doba bio u ozbiljnoj vezi. Stupili su u kontakt i priznala mu je da namjerava ostaviti supruga. On je njoj rekao kako se seli u drugi stan sam i da je njegova veza gotova. Čim mu je poslala poruku na Facebooku, odmah je na nju odgovorio. Predložio je da se nađu na kavi, koja se produljila na nekoliko ugodnih sati, kako je opisala. Nakon kave uputili su se u šetnju te nastavili susret navečer na piću.


Nakon toga, muškarac je tražio da se susretnu i sutra i žena je pristala. Taj drugi dan su proveli romantično na plaži. Parkirao je auto na izoliranom mjestu na plaži i kada je bilo vrijeme za povratak kući, muškarac je počeo ljubiti. Poljupci su se nastavili i priznao joj je da je uvijek maštao o njoj otkad su se upoznali i da je zaista htio imati seksualni odnos s njom. Sada su oboje imali želju za tim pa su imali strastveni seks u automobilu. Na putu prema kući muškarac je bio malo tih, ali povezala je to s umorom. Idućih dana nastavili su komunikaciju putem Facebooka, no muškarac više nije tražio novi susret. Nakon toga nastala je pauza od tjedan dana, a kada ga je pokušala kontaktirati, blokirao ju je. Žena se osjeća povrijeđenom i tvrdi kako zaista ima dublje osjećaje prema tom muškarcu te je zatražila savjet od terapeutkinje Deidre. Odgovorila joj je kako joj je muškarac jasno dao do znanja da s njom ne želi nastaviti odnos. Očito je dobio što je htio i nema smisla gubiti vrijeme i žaliti za tim što se situacija nije odvila drugačija. Žena sada treba staviti rješavanje svojih bračnih problema kao prioritet te razgovarati sa suprugom kako bi pronašli neko rješenje.