Prevareni muž otkrio je kako ga je žena varala sa svojim šefom, a hotelsku sobu plaćala NJEGOVIM novcem

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Ostavio je preporuku za hotel, na internetu, kakvoj nema ravne! Slikovitim je riječnikom opisao koliko je zadovoljan svakim kutkom hotela, sobe, usluge, koju su besramni ljubavnici koristili. Holtel je ocijenio sa 5 zvjezdica.

Knjiga žalbi odlično je rješenje za sve djelatnike u turizmu, jer na taj način izbjegavaju konfrontaciju, oči u oči, sa ljutom klijentelom, a nedostaci u usluzi ipak postanu vidljivi poslodavcima. Međutim, ovaj je gospodin pohvalio hotel i njihovo osoblje, iako u njega nikada nije kročio nogom.

Međutim, u isti je taj hotel u potpeticama i izazovno odjevena ušetala njegova žena, ruku pod ruku sa svojim šefom, koji joj je kasnije još jednom, u sobi, na krevetu, u kadi, pokazao tko je pravi gazda.

"Mojoj ženi i njezinom šefu toliko se svidjela vaša soba da su u njoj ostali gotovo do kraja, dok se nisu odjavili iz hotela", započeo je svoj osvrt na uslugu ljuti muž.

"Jako su se dobro odmorili nakon što su popili piće za šankom, seksali se u toploj kadi, prije no što su produžili do prostranog kreveta", napisao je jadnik.

"Nisam točno siguran smatraju li kako im se to financijski isplatilo, budući su svoj boravak platili mojom bankovnom karticom i budući su koristili popust koji njihova tvrtka ima za sve zaposlenike koji borave u vašem hotelu", rekao je čovjek.

"Sve u svemu, doista lijepo mjesto za prenoćiti, ali varalice bi trebale znati kako podaci o njihovom boravku ostaju u bazi podataka hotela punih godinu dana te kako se među njima nalaze svi detalji boravka, koliko ste pili, koliko ste dugo spavali zajedno", poručio je suprug kojemu će, očigledno, baš ti papiri značiti mnogo jednom kada sudac za rastavu pita koji je razlog propasti braka i kome bi trebala ići zajednička imovina.

Net.hr