Prepoznajte ženskaroša i pobjegnite što prije

vrućina, tuširanje, krema, muškarac žena, tuširanje, voda, pranje, osobna higijena, smrad, tuširanje, koža, pravila, tuširanje, greške, tuširanje, pogreške
Zavodnik ili ženskaroš zna kako treba sa ženama i dobit će od njih ono što želi. Zna što treba reći i napraviti kako bi se žena osjećala posebnom, međutim, njegovi motivi možda vam se neće svidjeti.

Razlika između ženskaroša i dobrice je u tome što prvi želi osvojiti ženu kako bi dobio seks, a drugi želi osvojiti žensko srce, a pitanje je kako iz raspoznati. Donosimo nekoliko karakteristika ženskaroša:

● Ima reputaciju ženskaroša
Ako netko za dotičnog muškarca tvrdi da je ženskaroš, to ne bi trebalo ignorirati - gdje ima dima, ima i vatre. Nema potrebe misliti kako ga baš vi možete promijeniti - nemojte to ni pokušavati jer nećete uspjeti.

● Na Facebooku ima više poruka od žena, nego prijatelja
Facebook može puno otkriti, obratite pažnju na poruke. Ako nailazite na brojne poruke drugih žena, to bi mogao biti znak kako je vaš frajer svačiji frajer.

● Pretjeruje s komplimentima
Muškarac koji će vas na prvom spoju zasuti brojnim komplimentima na račun vašeg izgleda očito je vješt s takvim objavama i očito ih često izgovara i ostalim ženama.

● Redovito je u kontaktu i s drugim ženama
Nemojte ignorirati ako često šalje SMS-ove drugim ženama, to neće prestati i njegove "prijateljice" vjerojatno su i više od toga.

● Brka vas s drugima
Događa mu se da vas zove tuđim imenom ili vam dodjeljuje crte osobnosti druge osobe? Dobro treba razmisliti i odvagnite je li zaboravan i nezainteresiran ili vas ima nekoliko u isto vrijeme.

ordinacija.hr