'Preokrenula' svijet kako bi pronašla mladića s kojim se poljubila, no ovakav kraj nitko nije očekivao

poljubac, Pariz
Jedino što je znala o njemu bilo je da je iz Teksasa te da se zove Gavin. No, nije stala na tome. Preko Twittera je pokrenula pravu potragu u nadi da će ga pronaći misleći kako će se iz njihovog poljupca razviti nešto više.

Tisuće ljudi podijelile su njezinu objavu na Twitteru, a video je pogledalo preko milijun ljudi, no izgleda da ova priča ipak neće imati sretan kraj kojem su se svi nadali. Juliana je, naime, od roditelja na poklon dobila putovanje u Pariz na koje je išla s troje najboljih prijatelja. Sama je sebi obećala kako će se s nekim poljubiti na vrhu Eiffelovog tornja. To je i učinila kada je ugledala mladića po imenu Gavin, objasnila mu je svoj 'zadatak', a on joj je izašao u susret i poljubio je.

No, tek je kasnije shvatila da ne zna baš ništa o Gavinu pa je pomoć odlučila potražiti preko društvenih mreža. Tviteraši su Gavina brzo pronašli, no otkriveno je kako izgleda ima djevojku.

- Vidjela sam da ste pronašli Gavina. Bez obzira ima li djevojku ili ne, hvala vam svima na velikoj podršci. Da ne zamjerite, no nemojte previše opterećivati njega ili njegovu majku, ne želim previše ometati njihove živote previše - napisala je Juliana jučer na Twitteru.

Vecernji.ba