Prelijepa Mostarka Katarina zaludjela Rusiju

Katarina Pudar, mostarka
...Ruskinja, no kako su Pudari porijeklom Hercegovci, tako je i lijepa Katarina rođena u Mostaru, a pred sam početak rata s roditeljima preselila u Rusiju.

Mama joj je Ruskinja, a otac živi u Beogradu.

Ova ruska manekenka i glumica rođena u Mostaru 1990. godine, bila Miss Maxim Russia, Miss FHM Russia, Miss Sensation White Russia.

"Sa bakom Milojkom razgovaram na ruskom. Ona sa mnom vježba ruski preko telefona. Oni žive u Mostaru u svojoj kući sa vrtom i baštom. Imaju koze, kokoške, domaća jaja i sir, i sve je to vrlo ukusno. Uzgred, u Moskvi kupujem sir i mnogo volim čorbu i burek. Baka mi to uvijek sprema kada odlazim u goste, i ja se poslije dugo toga sjećam. BiH me je oduševila. Prvi put sam bila tamo kada sam imala 18 godina. Krenula sam autobusom iz Beograda u Mostar i bukvalno sam se zalijepila za prozor uživajući u predivnim planinskim obroncima i modro-plavoj Neretvi. Fantastičan je i sam Mostar, i most, i povijest grada.", rekla je lijepa Katarina u jednom intervjuu za ruske novine.

Katarinu na Instagramu prati veliki broj ljudi, a njena popularnost sve se više širi i na prostore izvan Rusije. Nedavno je snimila i pravi erotski editorijal koji se može naći na internetu, pa osim Rusa , sada za njom uzdišu mnogi širom svijeta.

Dnevni list