Pravila za online upoznavanje

upoznavanje, internet, računala, upoznavanje, online dating, online, veza, partner, ljubav, internet, on line upoznavanje, pažnja, internet, on line upoznavanje, parovi, telefoniranje, mostarke, mostarke, razgovor, rodica, selo, žene, savjeti, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, online upoznavanje, partner, muškarac, žena, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke

1. Nepotrebna aliteracija - poštedite sugovornika nepotrebnih osobnih priča, filozofiranja ili što je još gore vaše poezije. To vas ne čini pametnim i pismenim, već napornim i dosadnim.

2. Fotografije na kojima se ne vidi cijela figura - ima li nešto posebno na vašoj glavi što želite da uočimo? Sugovornik doista želi znati kako izgleda osoba s kojom je moguće potencijalno druženje pa i nešto više. Još gora verzija su nejasne fotografije, slike iz profila ili sve što odaje da zapravo ni sami niste sigurni u sebe. Naravno, prije slanja fotografije poželjno je ispitati teren razgovorom, pa tek kad ste sigurni da vam je osoba ok, odlučiti se na ovaj korak.

3. Prijatelji kažu da sam zabavan, pristojan, šarmantan bla, bla bla - nemojte govoriti kako bi vas prijatelji opisali. Nemate pojma što zapravo misle. Osim toga, prijatelji ne koriste takve riječi kako bi opisali svoje frendove. Prije će reći: ˝Taj probisvijet mi duguje 200 kn˝ - u šali naravno. Umjesto toga radije se poslužite vašim riječima. To sugovorniku govori nešto o vama.

4. Definirajte što želite - u ovom skladištu potencijalnih partnera, lako se zanijeti mogućnostima, ali i razočarati. Nemojte početi s prevelikim očekivanjima. Budite opušteni i na sve gledajte kao zabavu. Mnogi ne traže ništa osim razgovora, nekima je samo do zezanja, a neki su otvoreni za sve opcije. Zadržite i potrebnu dozu opreza.

ABCportal.info