Poznati nogometaš djevojci rekao da ide na odmor pa tri dana poslije u Parizu oženio drugu

prevara, odmor, vjenčanje
...nakon što joj je rekao da ide na odmor oženio drugu, piše Daily Mail.

Engleska ljepotica medijima je ispričala kako se prošli tjedan oprostila od Papissa koji joj je rekao da ide na odmor u rodni Senegal. S obzirom na to da joj nogometaš nije odgovarao na poruke, zabrinuta Rachelle pojurila je na društvene mreže da vidi što se događa. Tamo ju je dočekao potpuno neočekivani prizor. Umjesto njegova odgovora, na društvenoj mreži osvanule su fotografije s vjenčanja njezina dečka koji je u tajnosti oženio drugu.

Šokirana djevojka za The Sun priznala je da ovako nešto od nogometaša nije očekivala.

- Povrijeđena sam, ne mogu vjerovati da se oženio, a da nisam ništa znala. U posljednje vrijeme proveli smo toliko vremena zajedno - rekla je Rachelle.

- To je njegov život i ako je on ovako odabrao, ja tu ne mogu ništa. Voljela bih samo da je imao pristojnosti da mi prvi kaže svoje namjere - zaključila je djevojka.

Inače, bivša misica i napadač Newcastlea prekinuli su vezu prošle godine zbog pritiska njegove obitelji. Cisse dolazi iz tradicionalne muslimanske obitelji pa mu roditelji nisu dopuštali veze s pripadnicama drugih vjeroispovijesti. Ipak, nedavno su ponovo započeli svoju vezu i Rachelle je bila uvjerena da je njihova ljubav nadjačala religijske razlike.

No njeno uvjerenje nije dugo trajalo. Senegalac se očito nije mogao nositi s pritiskom pa je, na sreću svoje obitelji, naposljetku ipak oženio senegalsku odbojkašicu Diallo Awau na intimnoj ceremoniji u okolici Pariza