FOTO  Pozirale uz jezero, a ono što su vidjele na fotki toliko ih je prestravilo da su odmah pobjegle

slike, djevojke
Grupa djevojaka odlučila se zabaviti na obali jezera Loch Eck, a u jednom trenutku odlučile su se fotografirati. Na jednoj od nekoliko uzastopnih fotografija primijetile su nezvanog gosta.

Naime, na jednoj od fotki nalazio se mali tamnokosi dječak koji je čučao iza njih. Problem je što ga nije bilo na drugim fotkama, a ni u stvarnosti.

"Ovo je slikano uz jezero u Škotskoj. Oko nas nije bilo drugih ljudi, osobito ne male djece", napisala je korisnica Reddita Marcusps1 koja je objavila fotke.

Djevojke su se dobro isprepadale, no kad su odlučile malo istražiti o čemu se radi, stvari su postale još jezivije.

Otkrile su da je u odmaralištu nedaleko od jezera bio mali dječak koji je jedne noći hodajući u snu nabasao u jezero i utopio se. Nakon tog saznanja ih je prošla volja za partijanjem te su se brže bolje pokupile odatle.

Prema legendi njegov duh se još uvijek zadržao oko odmarališta i navodno nije neuobičajeno pronaći ispremještane predmete u sobama ili mokre tragove stopala na stubištu, piše The Sun.

O njemu je 1994. snimljen i televizijski film The Blue Boy.

Neki korisnici Reddita uvjereni su da se radi o Photoshopu, dok su drugi skloniji povjerovati djevojkama i neobičnoj priči o duhu.

index.hr