Podigao prašinu ovim opisom: Tražim djevojku koja nije sponzoruša i samohrana majka

muškarac, žena
Trash Queen, objavila je fotografiju muškarca koji stoji pred ogledalom spuštenih hlača kak obi pokazao svoje istrenirano tijelo, a uz fotografiju je i opisao što očekuje, odnosno, ne želi od buduće djevojke.

Na Tinderu, platformi za upoznavanje, mnogi naiđu na neke, u najmanju ruku, zanimljive profile. Lakše se "skriti" iza nadimka i priznati koje kriterije tko postavlja za buduće odabranike, nego to izreći nekom u lice na prvom spoju.

Time se vodio i 27 - godišnji muškarac koji se na profilu predstavio kao Kirk, a jedna djevojka iz Essexa,koja je naletjela na njegov profil, ali i fotografiju, odlučila ga je "razotkriti" na Twitteru. Trash Queen, objavila je fotografiju muškarca koji stoji pred ogledalom spuštenih hlača kak obi pokazao svoje istrenirano tijelo, a uz fotografiju je i opisao što očekuje, odnosno, ne želi od buduće djevojke. Postavio je tri pravila koja su itekako podigla prašinu na društvenim mrežama.

"Sretnica" koja će ga osvojiti, ne smije biti samohrana majka jer ovaj muškarac ne želi biti nikome očuh, već želi biti otac svojoj djeci, naveo je. Također, djevojka koja će s njim izlaziti mora biti zaposlena, odnosno biti financijska neovisna jer, napisao je, ne želi biti s nekom propalicom niti financirati nikoga. "Zaradite same svoj novac, " poručio je jasno.

Jedno od pravila je i da mu se ne javljaju žene koje bi bile u vezi s crncem ili o njima razmišljaju i upravo ovo "rasističko pravilo" mnogima je zapelo za oko. No, kako bi ipak pokazao da je on vrijedan "osvajanja". muškarac je napisao kako ima svoj dvosoban stan, njemačkog ovčara, redovito trenira i puno jede. I ne trpi sr***a.

Nakon što je ugledala ovaj profil, djevojka koja se na Twitteru predstavlja kao Trash Queen, objavila je kako je mislila dati Tinderu priliku u potrazi za partnerom, no nakon ovoga izgubila je želju za upoznavanjem muškaraca, navodi.

Njena objava podjeljena je 26 tisuća puta i postala je pravi viralni hit, a mnogi su muškarca ismijali zbog spuštenih hlača. Jedan od komentara je i: Treba li mu možda pomoć da podigne hlače?

VL