Playboy rat: Soraja kasnila na party, zečice prevrtale očima

Playbojeve zečice, soraja, Playboy
U srijedu navečer predstavljen je kalendar na kojem se nalazi pet djevojaka koje se bore za titulu najljepše zečice. Borba je u punom jeku. Dvije od pet djevojaka kasnile su na predstavljanje kalendara čime su ostavile dojam neprofesionalnosti. Početak je bio zakazan u 11 navečer, a Antonija Buđić i Soraja Vučelić (25) pojavile su se sat i pol kasnije.

U trenutku kad su dvije najpopularnije starlete ušle u klub, ostale tri natjecateljice su ih bijesno gledale i prevrtale s očima. Antonija i Soraja samo su ignorirale njihove namrgođene 'face' i pozirale pred reporterima. Tulum je trajao do ranih jutarnjih sati, a pored zečica pažnju je pobrala i DJ-ica koja 'miksala' u toplesu.
'Trebam pobijediti jer imam sve atribute'

Nakon što se nedavno skinula za srpski Playboy, Soraja će se s ostalim zečicama boriti za titulu Playboy zečice godine u emisiji koja će se emitirati na Pinku.

- Trebam pobijediti na natjecanju za titulu najljepše zečice jer sam, osim što savršeno fizički izgledam, psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže. Mislim da zaslužujem tu titulu jer, uz poštovanje prema ostalim natjecateljicama, imam savršeno tijelo. Kao što bi se reklo, ja sam potpuno 'pakiranje', izjavila je Soraja nedavno za srpski Puls na pitanje zašto bi baš ona trebala osvojiti titulu najljepše 'zečice'.

Izvor: 24sata.hr