Pitanja koja nikada ne biste trebali pitati na prvom spoju

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj
Kako se ponašati, što očekivati, tek su neka od pitanja koja se vrzmaju po glavama onih koji odlaze upoznati novu osobu i vidjeti hoće li se iz prvog susreta razviti nešto više. No, svakako biste trebali nešto imati na umu, ovo su pitanja koja ne biste trebali postavljati čak iako ih zaista želite znati. Barem ne na prvom spoju...

Prošle veze

Zašto je došlo do prekida i detalji oko bivših veza nešto je što nikako ne biste trebali pitati na prvom spoju, savjetuje psihologinja Samantha Rodman. Prvi spoj bi trebao biti prilika za poznavanje i otvaranja vrata nekom novom susretu, a ne ispitivanje. Takva pitanja mogu prouzročiti neugodu,posebice ako su rane još bolne pa će vjerojatno druga strana odlučiti da nije spremna za iduću dozu "ispitivanja" na novom susretu. Izgradite prvo neki odnos prije nego počnete postavljati ovakva pitanja.

Zašto si "single"

Iako se može učiniti kao nešto bezazleno, ovo pitanje može nabaciti osjećaj krivnje osobi kojoj je upućeno.

Seksualni partneri

Koliko je netko imao seksualnih partnera može biti tema za neko prijateljsko druženje vikendom, ali pitati nešto tako osobno nekoga koga tek upoznajete, svakako bi trebalo izbjeći. Ako to priupitate, osoba s druge strane će gotovo sigurno osjetiti nelagodu i tražiti način da se izvuče iz škakljive situacije.

Kolika ti je plaća

Pitanja o novcu posebno su škakljiva, čak i na razgovorima za posao, a posebice za vrijeme prvog spoja. Ako poželite upitati ovakvo nešto, suzdržite se neko vrijeme jer u suprotnom možete odati dojam da ste oportunist.

Vecernji.ba