Piramida ljubavi u Mostaru!

piramida, TC Piramida

ambijent, izložbe slika i romantičke svirke.
U subotu, 13. veljače od 17 sati šopingirajte uz nastup mladog talentiranog pjevača iz Ljubuškog Mate Miličevića i njegovu interpretaciju hitova od Tedija Spalata, Gibonnija, Olivera Dragojevića, Željka Joksimovića i dr.
U nedjelju 14. veljače od 21 sat na 2. katu Centra očekuje Vas nastup prošlogodišnje zvijezde X Factor Adria, mladog mostarca Ive Jurića.
U prizemlju Centra izložene su slike umjetnika Vlatka Boškovića čije slike nastaju tehnikom pastela, ulja i 3D tehnike. Slike povodom Dana zaljubljenih možete kupiti po pristupačnim i akcijskim cijenama kao idealan poklon za voljenu osobu.
Želite iznenaditi voljenu osobu ? S malo novca, originalnosti i mašte moći ćete voljenoj osobi priuštiti lijep poklon vrijedan sjećanja. U prizemlju Piramida Centra moći ćete kupite balone raznih veličina u obliku srca, umetnuti ljubavnu poruku ili poklon u kupljeni balon.
Posjetite za ovu prigodu čarobno uređeni Piramida Shopping Centar i uživajte u najromantičnoj atmosferi u gradu.

Volimo što se volite !
Iz ponude izdvajamo:

Parfumerija Nevena

Kao i uvijek, u Parfumeriju Nevena stiglo je pregršt atraktivnih noviteta.
Tu su najnoviji mirisi s potpisima svjetskih brendova od kojih izdvajamo novo izdanje Diorovog kultnog ženskog mirisa pod nazivom Dior Poison Girl i te egzotični novi ženski parfem Bvlgari Omnia Paraiba, inspiriran brazilskim poludragim kamenom Paraiba Tourmaline, poznatim po svojoj plavo - zelenoj boji. Od novih muških mirisa izdavajamo intenzivnije izdanje Armani Code Profumo kuće Giorgio Armani ovoga puta u koncentraciji eau de parfum, te nove mirise s potpisom kuća Gucci, Lacoste, Yves Saint Laurent.
Za ljubiteljice make up-a izdvajamo proljetnu make up kolekcije kuće Chanel pod nazivom L.A.Sunrise i novi tekući puder Chanel Les Beige, make up noviteti kuća Dior i Lancome, koji su također lansirali nove proizvode za podlogu Diorskin Forever u tri koraka baza+ tekući puder+ puder u prahu, dok nas je kuća Lancome obradovala novim puderom u kamenu Teint Idole Ultra compact i korektorom Effacernes Longue Tenue.
Veliko sniženje od 10 do 35 % popusta:
- popusti od 20-35 % na odabrane brendove dekorativne kozmetike,
- posebni popusti na velike militraže odabranih parfemskih linija,
- 10 % popusta na gotovo cjelokupnu ponudu,
- dodatne pogodnosti za korisnike programa vjernosti Parfumerije Nevena,
Sniženje do 35% u trajanju od 10. veljače do 10. ožujka 2016. godine, ponuda vrijedi i za Dan zaljubljenih i Dan žena.
U nedjelju, 14. veljače na Dan zaljubljenih Parfumerija Nevena će biti otvorena u radnom vremenu od 11:00 do 18:00 sati.
Parfumerija Nevena, miris mog vremena...

Intima Romanca
Ukoliko želite da ovaj Dan zaljubljenih za vas bude najposebniji do sada, Intima Romanca ima odlično rješenje zahvaljujući kojem ćete sigurno izmamiti osmjeh na lice vašem parteru ili partnerici. Povodom Dana zaljubljenih trgovina Intima Romanca u subotu, 13. veljače 2016. godine osigurala je popust od 20 % na cjelokupan asortiman.

Digitrend
Trgovina Digitrend slovi za jednu od vodećih specijaliziranih maloprodaja u regiji kada su u pitanju televizori, informatička oprema, mobiteli, klima uređaji, kućanski aparati i ostala potrošačka elektronika i oprema.

Povodom Dana zaljubljenih, u subotu 13. veljače u Digitrendu možete pronaći aparate za osobnu njegu po 20 % jeftinijim cijenama.

U ponedjeljak, 15. veljače 2016. godine, trgovina DIGITREND slavi 10. rođendan i tim povodom časti kupce posebnom rođendanskom akcijom:

- LCD TV uređaj 82 cm od 310,00 KM,
- HP laptop od 449,00 KM,
- kupovinom jedne maskice za mobitel, drugu dobivate na poklon,
...te još mnogo dodatnih iznenađenja i popusta.

10 godina Digitrenda - 10 godina Vašeg zadovoljstva.
Butik Prestige
U prizemlju Centra nedavno je otvoren novi muški butik Prestige.Time su butik Prestige i Piramida centar postali su savršena destinacija za sve muškarce profinjenog stila koji su u potrazi za modernim i kvalitetnim komadima odjeće.
Povodom Dana zaljubljenih očekuje vas popust od 20% na cjelokupan asortiman.
Diamond Bride
U tijeku je i nagradna igra u kojoj sve mlade koje u Diamond Bride-u rezerviraju vjenčanicu u periodu od 7.12.2015 do 26.2.2016. god. imaju 400 KM popusta. Sve mlade koje rezerviraju vjenčanice u tom periodu uz ostavljene kupone sudjeluju u nagradnoj igri,a nagrade su:
I. nagrada: najam vjenčanice GRATIS
II. nagrada: 50 % popusta na najam
Te još 3 utješne nagrade.
Povodom izvlačenja sretnih dobitnica 26. veljače od 19 h na 2. katu Centra će biti upriličen mali event, modna revija kao i predstavljanje nove kolekcije večernjih haljina i vjenčanica za tržište Bosne i Hercegovine. Eventu će prisustvovat vizažistica i stilista Billy, a sretne dobitnice će izvući osobno Ivica Skoko.
Kozmetičko-frizerski salon New Green
New Green frizersko-kozmetički studio koji se nalazi u suterenu Centra pripremio je super ponudu za one maturantice koje zakažu svoj termin do 1. travnja 2016. godine, bez obzira na datum održavanja mature. Stoga iskoristite trenutnu ponudu pa uz geliranje noktiju, make-up platite u pola cijene.
Snažnijem spolu posvećena je mjesec veljača kada muško šišanje iznosi 5 KM , što je 50% niža cijena nego inače.
Pored ostalih usluga kao što su masaža i depilacija i drugo, New Green od 1. ožujka svojim klijentima nudi usluge Luxure solarija sa 50 lampi. Svako 10 sunčanje je gratis. Svi oni koji se žele uljepšati u posljednji tren, frizersko-kozmetički studio radi i u nedjelju, 14. veljače od 10 do 13h.
Moby media
Trgovina Moby Media na II.katu Piramida Shopping Centara je počela sa uvozom korištenih mobilnih aparata od europskih osiguravajućih kuća. Mobilni aparati i tableti su u izvanrednom stanju, a garancija traje godinu dana.
Povodom Dana zaljubljenih odobravaju 20 % popusta na modele Sony mobitela, a 10% popusta na gotovinsko i jednoročno plaćanje, također imate mogućnost plaćanja na rate do 24 mjeseca.

Trgovina obuće Borovo
U Borovu potražite sniženja i do 50% na kolekciju jesen/zima. Iskoristite mogućnost kupovine na rate za sve umirovljenike i zaposlene na čak 6, 7 ili 8 rata.
Geox, Imac, Tamaris, S.Oliver, i Borovo samo su neki od svjetskih poznatih brendova koje možete pronaći u Borovu.
Nevada Men
Modna kuća ,, Nevada" i „ Nevada Men'' na I. i II. katu Piramida centra svojim kupcima nudi modnu odjeću renomiranih svjetskih brendova kao što su Navigare, Lerros, Stones, Olymp, Venti, Digel i druge, te muške cipele marke Lloyd i Bugatti.
Iskoristite popust od 20% do 50 %, a povodom Dana zaljubljenih 10% na određene artikle iz nove kolekcije.
Modni klub Micollo
U modnom klubu Micollo trenutno je sniženje na zimsku kolekciju 30-50 %. U subotu, 13. veljače povod Dana zaljubljenih očekuje Vas popust od 10% na cjelokupan asortiman.
Iz ponude izdvajamo i renomirane mirisne kuće Narciso Rodriguez i Elie Saab koje su novina u bh parfumerijama, te kartice vjernosti za kupce preko kojih možete ostvariti popuste od 5% i više.
Exit
Odličnih odjevnih komada za pravog muškarca nikad previše, stoga posjetite trgovinu Exit Shop Mostar i izaberite neku od fashion, casual ili elegant varijantu.
U tijeku je popust od 50% na program zimskih jaknih, sakoa i dubokih cipela, a na ostatak kolekcije 30-40 %. Najavljujemo skorašnji dolazak nove kolekcije.

Sport Vision
Poslovnica Sport Visiona u našem centru promovira učestala sniženja i akcije na cijene koje su povoljnije do 30 % u odnosu na druge poslovnice Sport Visiona, kao i odnosu na konkurenciju.
U tijeku je akcija „HIT cijena" u kojoj možete kupiti odabrane artikle po cijeni od 9 KM do 59 KM. Također, možete kupiti preostale jedine brojeve obuće po 50 % nižoj cijeni. Uskoro očekujte dolazak novog asortimana Nike odjeće, obuće i opreme.

Butik San

Modni salon „San" će ovaj vikend razveseliti sve ljubiteljice urbanog i modernog stila sa 10 % popusta na svu novu kolekciju povodom Dana zaljubljenih, a popust na zimsku kolekciju iznosi od 40 do 70 %. U Modnom salonu „San" možete pronaći i veliki broj modnih detalja.
Urban Mode
U ženskom butiku Urban mode stigla je nova kolekcija traperica, hlača, tunika, haljina, majica, kao i torba i novčanika. U tijeku je sniženje na kapute i jakne.
Butik Brandly
U butiku Brandly u tijeku je sniženje od 50 % na cjelokupan asortiman što će oduševiti sve ljubiteljice jedinstvenog stila.


Borsa
U trgovini Borsa u tijeku je popust od 20 do 50 % na novu kolekciju, a 70% popusta na preostalim malim brojevima obuće. U tijeku je rasprodaja torba i drugih artikala po cijeni od 1,50 KM do 8 KM.
Sarteks
Trgovina Sarteks u suterenu Piramida shopping centra nudi posteljno rublje, jorgane, jastuke i deke, razne prekrivače i prostirke, ručnike, stolnjake, kuhinjske krpe, te veliki izbor zavjesa i dekora.
U tijeku je akcija na odabrane artikle zavjesa, ruta, ručnika i posteljina od 20 do 50 %, te šivanje zavjesa besplatno.
Tintilinić
U trgovini Tintilinić može te pronaći opremu i odjeću za bebe, te odjeću djecu.
Posebna ponuda u Tintiliniću je sniženja na sve Peg Perego Book autosjedalice do 22. veljače, a do 2. ožujka na Peg Perego vozila na akumulator i pedale.
Elektro Jurić
Elektro Jurić u prizemlju Piramida shopping centra za svoje kupce je pripremio popust na gotovinu 10 %, popust na lustere i plafonjerke 10-50 %, te popust od 15 % na sve LED sijalice.
EMINY parfemi
Tražite honorarni posao? Eminy Vam nudi nevjerovatnu zaradu od 40 % na svakom prodatom proizvodu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost širenja mreže uz dodatnu proviziju od 5 %, kvalitetan proizvod uz pristupačne cijene.
Postanite dio Eminy team-a i ostvarite nevjerojatne pogodnosti poput osvajanja godišnjih nagrada u obliku usisivača, sokovnika, kuhala, miksera ili LCD televizora.
UGOSTITELJSKI OBJEKTI
Uz najpristupačnije cijene u gradu i ljubazno osoblje posjetite neke od ugostiteljskih objekata u Piramida centru :City caffe, caffe Latino, Black and White. U caffe bar Time Out iskoristite happy - hour ponudu kave svakog ponedjeljka od 8 do 10 h po cijeni od 0.50 KM.
Lucullus Music Bar osim po glazbenom opusu ima i jedinstven i zanimljiv urbani program u kojem se priređuju stand up nastupi, predstave, glazbeno-tematske večeri i slično. Rezervirajte svoje mjesto za Dan zaljubljenih i uživajte u glasu Ive Jurića.
Caffe-pizzeria Pronto nalazi se na 1. katu Piramida Shopping Centra. U ugodnom ambijentu možete uživati u svim vrstama pizze i sendvičima u pizza tijestu, te ukusnim salatama, omletima, kolačima i palačinkama. Dođite i uvjerite se u brzinu i kvalitetu njihove usluge!

Vaš Piramida Shopping Centar.

 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.