FOTO/VIDEO  PIJANE TINEJDŽERKE BRUTALNO PRETUKLE SVOJU PRIJATELJICU Sve su snimile pametnim telefonom i objavile na internetu

napad, tinejdžerice, pijanstvo
Snimka prikazuje kako četiri djevojke rukama i nogama tuku 14-godišnju Naomi Johnson nakon što su je bacile na pod, a jedna sve snima svojim smartphoneom (te kasnije objavila na Twitteru) i nitko, baš nitko od prisutnih nije se sjetio pomoći.

Eksplicitan 10-minutni video procurio je u javnost nakon što su Naomini roditelji podigli tužbu protiv majke jedne od djevojaka, koja je bila odgovorna za njih. Prema sudskim izjavama Johnsonovih Deanna Kirgis je bila kod kuće, u svom domu u Anchorageu, Aljaska, dok je njezina kćer s još nekoliko prijateljica napala Naomi i garaži.

Kirgis ne samo da nije primijetila da se nešto događa i spriječila nasilje, već je djevojkama prije incidenta dala alkohol, prenosi Unilad.

Wayne Johnson je sad tuži za 100.000 dolara odštete u što je uključio troškove liječenja Naomi koji su prešli 45.000 dolara kao i troškove školovanja kod kuće.

'Stvari su sad jednostavno drugačije. Ne idem u školu, ne družim se sa starim prijateljima', rekla je Naomi dok roditelji nisu mogli zadržati suze.

Naime, Naomi već četiri mjeseca, od nesretnog događaja, nije bila u školi, već se školuje kod kuće. Jedan od razloga leži u tome što škola nije ni na koji način sankcionirala nasilnice jer se incident nije dogodio na prostoru škole, iako je navodno jedna od djevojaka zaprijetila Naomi da će je sljedeći put kad je vidi izbosti nožem.

Osim privatne tužbe koju je podnio otac, još nijedna tužba nije podignuta. Policija je reagirala izrazito sporo i tek sad istražuje, a tek će nakon toga moći optužiti djevojke za napad.

jutarnji list