Pet seks poza koje žene potajno mrze

žene, poze, studentica, profesor, greške, seks navike, brak, razvod

...otkrila je kojih pet poza u seksu žene nikako ne vole. Ono što je iznenađujuće je činjenica što su to većinom poze koje su do sada bile i na muškim i na ženskim listama omiljenih, piše britanski The Sun. Pet poza koje su se pokazale kao najomraženije mogle bi iznenaditi i vas.

Doggy Style

Ova poza je vjerojatno jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca, ali je žene izgleda ne vole. Žene koje su sudjelovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osjećaju bliskost sa partnerom, ali i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno.

Kaubojka

Ova poza budi nesigurnost, kažu žene. Kad je žena gore, veći dio vremena će provesti brinući se o tome kako izgleda, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njezin trbuh i grudi.


Obrnuta kaubojka

Za ovu pozu vrijedi sve što vrijedi za prethodne dvije; nedovoljna bliskost i nedostatak samopouzdanja razlozi su zbog kojeg je i ova poza na crnoj listi što se tiče ispitanica.

Misionarska

Vjerovali ili ne - misionarska poza je među omraženima, pogotovo ako muškarac nije obdaren, pošto u tom slučaju ne prodire dovoljno duboko da bi žena bila zadovoljena. Jedina pozitivna strana koju su žene navele što se tiče misionarske poze je bliskost koju osjećaju s partnerom.

Poza 69

Neudobna i neugodna, kažu ispitanice, pošto se ni jedno ni drugo ne mogu koncentrirati na vlastiti užitak.

index.hr