Pet mogućih krivaca koji ubijaju vaše vrijeme pod plahtama

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Riječ je o vašoj vagini, na vašem tijelu koju stimulirate vašim prstima. Što može poći po zlu? Iako se čini da ne možete pogriješiti ako zadovoljavate samu sebe, moguće je da i dalje ne dobivate onaj orgazam koji želite (i zaslužujete). Cosmo je popričao sa seksolozima ne bi li otkrili pet mogućih krivaca koji ubijaju vaše vrijeme pod plahtama.


1. Previše se trudite
Najjednostavnije rečeno - što se više trudite postići orgazam, to su manje šanse da će se on i dogoditi. Naposljetku, cilj masturbacije trebao bi biti vaš osobni užitak koji traje. Zašto se onda ponašate kao da pored vas sjedi osoba koja mjeri vrijeme potrebno za postizanje orgazma? Dopustite si uživati u svakom trenutku i ne razmišljati o cilju. Fokusirajte se na dodire i stimuliranje svega onoga zbog čega se osjećate O-dlično.


2. Čekate vrijeme za spavanje
Razlog zbog kojega svake večeri idete u krevet je taj što se premoreni i spremni utonuti u vaš mekani jastuk i dubok san, a ne zato što nestrpljivo očekujete svoje *mig* solo vrijeme. Nije ni čudo da se ponekad osjećate previše umorno da bi išta postigli! Ako je razlog zbog kojega odabirete večer taj što tijekom dana jednostavno nemate vremena, onda se pobrinite da budete spremni za onaj trenutak kad je vrijeme na vašoj strani. Dr. Pierce, seksolog, preporučuje da se upustite u solo predigru tijekom dana kako biste do navečer bili spremni za potpunu eksploziju.


3. Ne radite Kegelove vježbe
Ne šalimo se! Kegelove vježbe su stvarne baš kao i njihove prednosti. Jednom kad ih učinite djelom svoje rutine, saznat ćete i zašto. Jaka zdjelična pregrada označava i jak orgazam.


4. Ne dopuštate si uživati

Da, u 2016. smo, ali to činjenicu da je ženska masturbacija veliki tabu ne čini ništa manje stvarnom. Iako napokon ulazimo u vrijeme kad ona i nije najneobičnija stvar na svijetu, veliki broj žena i dalje osjeća krivnju u trenutku kad se odluči prepustiti svojim prirodnim potrebama i upustiti u masturbaciju. Prestanite se tako osjećati. Ako sami sebi ne dopuštate dodire na intimnim mjestima, zašto to onda dopuštate drugima? Upoznajte svoje tijelo korak po korak.


5. Vaša seksualnost uvijek ovisi o vašem partneru
Budući da je masturbacija za neke žene zabranjen pojam izvan veze, ona u vezi u potpunosti nestaje. Drugim riječima, u trenutku kad uđete u vezu, vaš orgazam u potpunosti prepuštate volji vašeg partnera. Ako je to tako, onda nije čudo da ste u potpunosti izgubljeni onda kad ste u sobi samo vi i vaše tijelo. Istjerate sve ostale iz svog uma i istražujte vlastitu seksualnost. Ključ do vašeg užitka nije u njemu već u vama.

Cosmopolitan.hr