Pedofil iz BiH usred dana pred školom u Dalmaciji dirao djevojčicu

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija
Muškarac je djecu slijedio od osnovne škole do kuće i obratno. Petero roditelja prijavilo ga je policiji. Osim što ih je pratio, prije nekoliko dana je s njima ostvario i kontakt.

- Jedno dijete se požalilo da ju je muškarac pratio do zgrade u kojoj živi i da je čak došao do lifta i dijete je počelo vrištati, pa je pobjegao. Jedno je dijete dirao po glavi i poljubio ju je u uho, a drugu djevojčicu je dirao po koljenima ispred škole usred bijela dana. Djeca su bila van sebe i ukočila su se od straha. Moje dijete poznaje djevojčicu koja je to ispričala u razredu i naravno da smo svi u strahu - kazala je jedna majka za Večernji list.