Pamela Ramljak: Kod Mladenovih se osjećam kao doma

Pamela Ramljak upoznala je roditelje svog dečka Mladena Salajstera. Naime, pjevačica iz ženskog sastava Feminnem ponovno je sretno zaljubljena, a da ona i njezin novi dečko zaista 'misle ozbiljno' dokazuje i nedavni susret s njegovom obitelji.

- Ne mogu vjerovati da je to toliko bitno i da svi pišu o tome. Mladen i ja smo pročitali članke o nama i bilo nam je presmiješno – kazala nam je Pamela priznajući da je upoznala njegove roditelje i sestre.

Pamela se kod Mladenovih roditelja osjećala kao doma

 

Pamela je Mladena upoznala s nekim članovima svoje obitelji
Photo Siniša Bužan  
Pjevačica nije zazirala od upoznavanja roditelja, a usput je priznala kako je osjetila da je njima bilo malo čudno budući da je poznata i stalno prisutna u medijima.

- Više sam osjećala da je njima bilo čudno i vjerojatno su se pitali kakva ću ja biti, ali bilo mi je divno. Oni su prekrasna obitelj i osjećala sam se kao doma – izjavila je pjevačica otkrivši da je Mladen upoznao i neke članove njezine obitelji.

No, osim što novopečeni ljubavni par puni novinske stupce vijestima o svojoj ljubavi i upoznavanju s rodbinom, po medijima se također povlači priča da je Pamela nakon svog nedavnog razvoda od poduzetnika Stojana Rakića pala u depresiju i smršavjela te da je zbog toga potražila pomoć kod patera Zvjezdana Linića.

- Stvarno me živcira što se to spominje uz moj razvod, Linić nema veze s tim. Ja sam kod njega išla s Nedom i njezinom sestrom Sanjom kako bih čula nešto pametno – objašnjava pjevačica te dodaje da joj razvod sa Stojanom nije bio nimalo lak.

Kako kaže, Pamela je bila u svojevrsnoj depresiji kao i svaka žena koja pokušava spasiti brak.

- Posljednjih pola godine prije razvoda nastojala sam spasiti stvari i tada sam smršavjela pet kilograma. Ali problemi u mom braku trajali su duže od toga – ispričala je poznata Feminnemka.

Pamelu, kako je rekla, posebno živciraju medijski napisi kako je odmah nakon razvoda našla novog dečka. Pjevačica tvrdi da se za razvod doznalo već kada je sve bilo gotovo te da se ona u tom razdoblju već oporavila. Dodala je da bivšeg supruga Stojana nije vidjela pola godine prije nego je upoznala Mladena.

- Ako je to brzo, onda stvarno... – kazala nam je Pamela za kraj.

Feminnemke uskoro nastupaju na Malti

No, pjevačica je unatoč svemu što joj se događalo posljednjih pola godine konačno pronašla sreću u ljubavi, a i na poslovnom planu joj ide sve bolje. Pamela nam je nedavno u telefonskom razgovoru otkrila kako se ona i njezine kolegice iz benda, Neda i Nika intenzivno pripremaju za nastup na Eurosongu. No, osim toga, djevojke u međuvremenu čeka još nekoliko gaža i modnih angažmana u inozemstvu.

Feminnemke će tako već 17. travnja u Portorožu nositi reviju modne dizajnerice Gordane Zučić. Pamela je kazala da je to jedina kreatorica kojoj vjeruju kada su u pitanju haljine koje nose na nastupima i snimanju spotova. Nakon izleta u modne vode, djevojke će imati koncert u Ljubljani, a zatim i na Malti.

 Idemo 29. travnja na Maltu i tamo ćemo nastupati na njihovoj javnoj televiziji te ćemo imati 'shooting' za njihove novine. Sve zajedno ćemo na Malti ostati pet dana, a plaćen nam je put i smještaj – otkrila nam je nedavno Pamela Ramljak.

Pjevačica je objasnila da svoj nastup u toj zemlji mogu zahvaliti jednom od producenata malteške javne televizije, kojeg su upoznale prošle godine na budvanskom festivalu.

Cure iz Feminnema ostale su s njim u kontaktu, a već su tamo pjevale i to s bendovima Boney M i Smokey.

- Mi smo već prošloga ljeta imale nastup na Malti i tada smo pjevale s grupama Bonnie M i Smokey. Tamo smo pjevale strane hitove, kao i naše pjesme prevedene na engleski i jako smo se svidjele tamošnjoj publici. Tako ćemo i ovoga ljeta opet tamo nastupati – kazala nam je Pamela.

Pjevačice ćemo, osim toga, moći gledati i na Porinu te u finalu showa ‘Zvijezde pjevaju’.

dalje.com