Oženio ju 20 godina nakon što je obećao da će to učiniti još u vrtiću

ženidba, obećanje
Matt kaže da je jedna od prvih uspomena iz djetinjstva upravo kad je imao tri godine, ustao i rekao ispred cijele vrtićke grupe da će jednog dana oženiti Lauru. "Ja sam bio zaljubljen u Lauru kao dijete, i još uvijek sam i danas". Matt je rekao kako se sjeća kad su se igrali skrivača i pokušavali ostati budni kad je bilo vrijeme za spavanje.

Kad su krenuli u osnovnu školu, izgubili su kontakt i sljedećih sedam godina je vidio njezino lice samo na božićnim obiteljskim čestitkama koje su njihove obitelji razmjenjivale.

Zajednički prijatelj ih je spojio u srednjoj školi i tada su prohodali. U svibnju 2015., Matt je rekao da je "odlučio ostati vjeran svojem predškolskom obećanju" i zaprosio Lauru "na mjestu gdje je sve počelo ... (izvan) naše predškolske učionice".

Laura je mislila da su došli samo na piknik, ali Matt je kleknuo na jedno koljeno i pitao ju želi li se udati za njega, a ona je (naravno) prihvatila, piše Život i stil.

Kako je Matt privukao njezinu pažnju? Odlične vještinama razbijanja pinjate.

"Sjećam se da sam ju pokušao zadiviti za vrijeme proslave Cinco De Mayo u vrtiću, kad smo pokušavali razbiti pinjatu. Srećom, ja sam bio klinac koji je uspio i privukao sam njenu pažnju", rekao je Matt za Huffington Post. Ostalo je povijest...