Ovo su 'istine' koje muž neće priznati svojoj ženi

Ovo su 'istine' koje muž neće priznati svojoj ženi
Žene su te koje će češće htjeti podijeliti sa svojim partnerima sve detalje svog dana, uključujući i sitnicu da se konobar zabunio pa poslužio kavu s toplim, umjesto hladnim mlijekom. I dok žene očekuju od svojih partnera da s njima podijeli gotovo sve, ovo su stvari koje će oni, najčešće, zadržati samo za sebe....

"Volim te"

Obično su žene te koje će ove dvije riječi češće prevaliti preko usta nego muškarci, ipak upravo muškarci bi htjeli to čuti i malo češće. Naravno, rijetko koji će to priznati ženi, ali smatraju kako "volim te" može napraviti pravi vatromet, posebice ako su već dulje u vezi i oni leptirići i strasti s početka su zamijenjeni obiteljskim obvezama i brigama.

"Više pažnje"

Nakon što par dobijete dijete, majčina pažnja gotovo se sva usmjerava na novog člana obitelji. I tako i treba biti, no muškarci se u ovakvim situacijama često znaju osjećati zanemareno pa bi htjeli da njihova žena zna da se osjeća zapostavljeno, ali ne želi to priznati kako ne bi zazvučalo krivo.

"Pet minuta za mene"

I žene, ali i muškarci trebaju svojih pet minuta u danu da se odmore od dnevnih obveza. Ako muškarac ne odgovori odmah na poruku ili na poziv ako je izvan doma, žena će najvjerojatnije pomisliti kako muškarac nešto krije ako se ovakve situacije ponavljaju. No, muškarci ponekad samo pomisle kako će se javiti kasnije i zaborave.

"Pokažite da cijenite naš trud"

Napravio je večeru ili oprao pod? Muškarac želi vidjeti kako žena cijeni njegov trud, čak i ako ta riža nije skuhana do kraja ili je zaboravio na sol. Obožavaju kada žena primijeti da je kupio mlijeko poslije posla ili kada se ponude da će odvesti dijete na trening kako bi žena imala pola sata za sebe. Svakako mu pokažite svoju zahvalnost...

Vecernji list