Ovo je prava istina o braku Ane Rucner i Vlade Kalembera

Ana Rucner, Vlado Kalember, brak, istina, Ana Rucner, Vlado Kalember, Vlado Kalember
To potvrđuju i zajedničkim angažmanom u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', a gdje će ih svake subote bodriti njihov sin Darijan.
Zajednički nastup u televizijskoj emisiji ujedno je i dodatna potvrda kako je u njihovom braku sve i dalje sjajno. Medijska nagađanja o razvodu oboje su prokomentirali za Studio.

'Osjećam gađenje prema medijskom čačkanju po privatnim životima. Meni su ljudi oduvijek bili zanimljivi isključivo po svom umijeću, a njihovi privatni životi me ne interesiraju, jer su oni izvan svog posla samo obični ljudi. Nekakav Ronaldo ili Modrić su u privatnom životu obični frajeri, manje ili više simpatični, ali su na nogometnom terenu čarobnjaci. Pa zašto da ih onda umjesto na nogometnom terenu gledam u njihovoj kuhinji, na ulici ili čak, ne daj Bože, u spavaćoj sobi. Mene tuđe privatnosti ne interesiraju jer uživam u vlastitoj. Ne živim tuđe živote niti ih komentiram, živim svoj vlastiti život i u njemu nastojim maksimalno uživati', rekao je Vlado, a Ana je dodala: 'Mislim da je Vlado rekao sve. Nas dvoje smo najdublja intima i neka ona i ostane takva.'

portaloko.hr