Otkriveno zbog kojeg je nogometaša lijepa i ljubomorna Sara izbola svoju sestru

sestre, ljubomora, drago gabrić
No kad je sestrinska ljubomora tog kobnog 31. siječnja u večernjim satima eskalirala u njihovom stanu u suterenu zgrade na kućnom broju 30 riječke Ulice Braće Bačić, za blizanke Grković pročulo se na svim kontinentima. Njihova majka Avdija od bola i nevjerice ne zna šta da kaže jer joj je jedna kćer u zatvoru, a druga na bolničkoj postelji s dvije ubodne rane. Kćerima je, pričaju susjedi, majka Grković dala sve. Za vrijeme krvavog obračuna dviju kćeri blizanki, ona je bila 500-tinjak kilometara dalje u jednom njemačkom gradu gdje je skrbila o svojoj teško bolesnoj majci. Nije zauzela ničiju stranu. Jednako ih voli i kudi za agoniju i sramotu koju su joj priuštile jer Rijekom kruže priče koje dopiru u svaki ugao, svaki kafić, svaku knjižnicu... Blizanke Grković danima su top tema.

Razdvojio ih je nogometaš. Onaj zgodni Dalmatinac. Nekad je igrao za Hajduk, sad je u NK Zadar na posudbi iz NK Rijeka. Ma znate, onaj Drago Gabrić što je u intervjuima govorio da na djevojci prvo primijeti nokte, pa tek onda ostalo. Dobar dečko. Dobar igrač, ali očito prefatalan za sestre. Možda se ni sam nije mogao odlučiti koju odabrati - priča jedan od poznanika sestara Grković, dodajući da je bilo samo pitanje dana kada će "ponašanje Sare i Dajane krenuti krivim tokom jer su se često znale čudno ponašati, iako su rijetko viđane zajedno u društvu".

Ne bi li razjasnili misterij, odnosno navodni motiv koji je "natjerao" Saru da brutalno nasrne nožem na sestru Dajanu, okrenuli smo broj telefona mladog nogometaša Drage Gabrića.

- I šta bih ja sad na to trebao reći? Doviđenja! - bilo je sve što je prokomentirao nogometaš Drago Gabrić nakon što smo mu objasnili razlog poziva, odnosno da se priča kako je osvojio obje sestre blizanke koje se, međutim, nisu mogle nositi s ljubomorom...

Jutarnji list