Otkrila zašto je napustila Hrvatsku i što radi u Kanadi

vlatka pokos
vlatka pokos
...bivšeg partnera Ivice Biljana, Vlatka Pokos odlučila je putem tportal demantirati sve to te naglasila kako njezino preseljenje s njim nema nikakve veze.

Prošlo je već godinu dana otkako je voditeljica Vlatka Pokos odlučila ostaviti svoj stari život u Hrvatskoj te je sreću potražila u Kanadi.

Medijski napisi u domovini iznova ju povezuju s bivšim partnerom Ivicom Biljanom, koji godinama živi upravo u Kanadi, stoga je Vlatka odlučila, jednom zauvijek, završiti to poglavlje života i demantirati sve netočne informacije koje se plasiraju o njoj.

Ekskluzivno za tportal, Vlatka Pokos odlučila je ispričati svoju stranu priče.

‘Želim vam dati ekskluzivnu izjavu, vezanu uz neprestano spominjanje osobe potpuno nevažne u mom životu, koja već dvije godine koristi moje ime radi vlastite promocije u hrvatskim medijima, a s kojom sam bila u kratkoj, nevažnoj i nažalost vrlo javnoj vezi', rekla je za tportal Vlatka Pokos te nastavila:

‘Riječ je o Ivici Biljanu prema kojem sam bila izrazito korektna svo ovo vrijeme, ne dajući nikakve izjave medijima, iz obzira prema njegovom zdravstvenom stanju. Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje, on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima. Smatram ponižavajućim da se žene još uvijek valorizira isključivo preko veza ili brakova, bez obzira na ono što rade ili su postigle u životu. Napustila sam Hrvatsku iz brojnih razloga, a jedan od najvećih je neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranju raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena.'

Kako je otkrila, otkako se je odselila u Kanadu, Vlatka je upisala studij Advertising and Marketing Communications na jednom od najboljih koledža Sheridan, a osim toga, radi u agenciji za trgovinu nekretninama. Upravo zahvaljujući fakultetu, riješila je i svoj legalni status u Kanadi, piše Tportal.hr.