Otkrijte koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela

farmerke, pranje, traperice, uništiti, greške, traperice, dizajnerica, korisni savjeti, traperice, pranje, traperice, pogreške, kako izabrati, odjeća, pranje, traperice, nije prikladno, traperice, najveće pogreške, odjeća, prikladna obuća i odjeća, traperice, kupovina
Naime, potragu za savršenim trapericama žene svrstavaju u jednu od najstresnijih kupnji. Bez obzira na vrijeme i modne trendove žene žele da njihove omiljene traperice imaju nekoliko učinaka na figuru. Da lijepo oblikuju stražnjicu, te da noge učine duljima.

Odabir modela vječnog komada odjeće olakšat će činjenica da već postoji testirana formula koja jasno pokazuje koje traperice odgovaraju određenom tipu tijela.Boyish oblik tijela

'Ako ste sportske građe poput Care Delevingne i Cameron Diaz možete nositi gotovo svaki model traperica', kaže dizajnerica, dodajući kako im odlično pristaju modeli sa zatvaračima i detaljima poput džepova.

Oblik tijela poput kruške

Žene oblika kruške poput Kim Kardashian s punijim bokovima trebale bi se odlučiti za traperice visokog struka. Odličan odabir su i skinny hlače ali i one moraju biti visokog struka kako bi produljile noge i vizualno stanjile bokove.


Oblik tijela poput jabuke

Ženama pak koje imaju oblik tijela jabuke poput pjevačice Jennifer Hudson pristaju tamniji modeli s puno elastina i to ravnih nogavica. Ovom tipu žena ne odgovaraju kratki modeli, dok bi trapez modeli koji se vraćaju u modu mogli napraviti fini balans i izduljiti figuru.

Oblik tijela poput banane

Dame s izrazito dugim nogama poput modela Karlie Kloss muče se kako bi našle model koji će jednako dobro stajati na struku, ali istovremeno odgovarati tankim nogama. Ukoliko imate ovaj tip tijela možete nositi modele koji su rezani nisko na struku. Vi si možete priuštiti i malo kraći model koji vizualno skraćuje. Odgovarat će vam i hlače iznad gležnja ili zavrnutih nogavica.

Jedan pak model traperica pristaje svima. Ravni kroj odlično će pristajati svim ženama bez obzira na visinu i oblik tijela. On je jedini model hlača s kojim nijedna žena bez obzira na građu tijela neće pogriješiti.

SAVJET PLUS

Stručnjakinja za vječni komad otkrila je i najvažniji uvjet koji morate zadovoljiti kada kupujete traperice.

'Ukoliko u traperice uskačete lagano kupite broj manje. No imajte na umu da vam straga na struku uvijek moraju moći stati dva prsta', savjetuje Dunham.

Jednom kada kupite traperice pridržavajte se pravila održavanja. Ukoliko na etiketi piše kako ih treba prati u hladnoj vodi imajte na umu da to ne znači da ih možete prati na 30 stupnjeva Celzija jer ćete tako oštetiti tkaninu.

Izvor: zadovoljna.hr