Otkrijte kakvo seksi rublje vole horoskopski znakovi

No pogoditi točno nečiji ukus nije uvijek lako, pa možda pomogne generalne smjernice koje nudi horoskop
OVAN
Ovnovi vole donje rublje u bojama, posebno narančastoj i crvenoj. Ako zbilja želite napaliti muškarca Ovna, odjenite kombinaciju narančastog i crnog satena ili svile. Vole i bebidol stil, pogotovo ako u kombinaciji ima mjesta za pompone. Ovnovi će bez problema pasti i na crne podvezice ili najlonke s natom, a ako ih upotpunite vrtoglavo visokom petom, to je pun pogodak. Mnogi Ovnovi imaju fetiš na potpetice, što više, to bolje. Remenje s mini lancima i narukvice za gležnjeve također su im jako seksi.

BIK
Bikovi vole sve što je ili jako izazovno ili jako djetinjasto. Ružičasta i crna njihove su omiljene kombinacije. Žene rođene u tom znaku obožavaju kožne štikle, mrežaste čarape i gaćice s prorezom, kao i izgled školarke. Budući da pripadnici tog znaka vole voditi ljubav nešto dulje od deset minuta, pobrinite se i za to da uza se, osim seksi donjeg rublja, imate i dovoljno lubrikanata. Muške pripadnike znaka privlače žene s tetovažama i piercinzima. Neki Bikovi su skloni i vezanjima, lisicama, ovratnicima i sličnim SM igricama.


BLIZANCI
Blizanci obično imaju dozu prilično perverzne strane u sebi koja uključuje sklonost raznoraznoj opremi za igrice u krevetu. Kako i inače vole igrati uloge, tako uživaju i u seksi uniformama, poput medicinske sestre, školarke, policajke... No Blizanku možete vidjeti i kako nosi neki skupi kimono ili kožni triko poput Žene-mačke, jer posebno cijene bilo kakav egzotični element u seksi kostimima. Žene rođene u znaku Blizanaca posebnu pažnju pridaju šminkanju s neizostavnim umjetnim trepavicama i umjetnim noktima, a seksi će doživjeti i šuškanje haljine od tafta.


RAK
Žene rođene u znaku Raka vole dugačke, prozirne spavaćice, prekrivene šljokicama s vezanjem. Omiljene boje za donje rublje su im najčešće zelena i crvena, a obožavaju izgled satena i kako se presijava poput vode na suncu. Rakovi također vole bijele plastične opravice i bijele dokoljenke, a privlačni su im i dugački nokti obojani poput bisera. Mnoge žene rođene u znaku Raka vole se odijevati infantilno, poput djevojčica, a izgled upotpunjuju konjskim repom. I muškarci i žene zapravo najviše vole zvuk paranja odjeće ili otkapčanja gumba ili bilo čega sličnog što proizvodi osoba dok se skida.


LAV
Lavice vole donje rublje sa životinjskim uzorkom. One su senzualna i putena bića koja također vole i osjetiti malo krzna na svojoj koži. Svaki kostim koji u sebi sadrži neku vrstu repa ili ušiju bit će im privlačan i seksi. Način na koji osjećaju stvari na svom tijelu jako je bitan ovome znaku pa ne stoga ne čudi da voli svilu, saten i baršun. Lav zna biti i zaigran pa će uživati i u mašnicama na donjem rublju ili u uskom čipkastom 'vintage' izgledu koji na neki način parodira modu pedesetih i šezdesetih godina.


DJEVICA
Žena rođena u znaku Djevice prilično je skromna i preferira praktično donje rublje, poput dugačke pamučne spavaćice. Ipak, ako se sprema za neku seksi akciju, odabrat će korzete i stisnuti ih koliko god može u struku, a osjeća se seksi i u samostojećim čarapama i u donjem rublju koje je ukrašeno kukicama i gumbima. Mnoge Djevice pale se na uniforme školarki, a bijele košulje i donje rublje uvijek će biti njihov prvi izbor u krevetu. Udobnost i korisnost će im uvijek biti na prvom mjestu pri odabiru rublja pa ne čudi što se znaju odlučiti i za gaćice s rasporom na sredini.


VAGA
Vagama vlada boginja Venera pa će žene uvijek odabrati što luđe i najseksi donje rublje koje pronađu. Ružičasta, žuta i plava omiljene su boje ovog seksi znaka, ali vole nositi i zlatno rublje kao i platforme, mrežaste čarape, haltere, gaćice s rasporom i prozirno donje rublje. Žene rođene u ovom znaku uvijek će se odlučiti za bilo što u sebi ima nekog pletiva ili čipke. Kožne hlače i korzeti u ludim bojama također su zaštitni znak Vage.


ŠKORPION
Škorpioni su vrlo seksi po prirodi i vole kožu, vinil i plastiku. Omiljene boje su im grimizna i crna. Imaju i neke samo sebi slične karakteristike pa su im, recimo, dugačke rukavice s mnogo gumba vrlo seksi. Često padaju na fetiš opremu, poput psećih ogrlica, japanskih oprava za vezanje i lanaca svakakvih vrsta, no vole i uske visoke čizme s najvećom mogućom petom. Također će u ormaru imati čizme ili cipele s najšiljastijim vrhom koji su pronašli. Mnoge žene rođene u ovom znaku nosit će perike, umjetne trepavice i jarka sjajila kako bi istaknule svoj izgled.


STRIJELAC

Žene Strijelci vole igrati uloge i zbilja uživaju u odijevanju kostima. Obožavaju senzualnost korzeta i seksipil koji daju dugačke rukavice, čizme i donje rublje s puno patentnih otvarača za lakše skidanje. Jako vole plišane tkanine poput baršuna te oprave koje imaju puno vezanja, vrpca ili špagica. Žena rođena u ovom znaku najradije će u krevet obući rublje sa životinjskim printom, kao i pravo krzno. Ljubičasta, crvena i zelena su im omiljene boje.


JARAC
Jarac je vrlo osjećajan znak i smatra da je pamuk vrlo senzualan i seksi. Visoko kvalitetna spavaćica s mnogo vezica vrlo je seksi ovom znaku, čak i ako je zakopčana do grla. Uzbudit će ih i odjevni predmeti pod indijskim i azijskim utjecajem s puno šljokica. Mnoge žene rođene u ovom znaku vole nositi platforme, mrežaste čarape i tange. Vole i satenske grudnjake i gaćice u omiljenim im bojama - ružičastoj, plavoj ili žutoj.


VODENJAK
Ovaj vizionarski znak voli izrazito usko donje rublje, po mogućnosti od futurističkih i sjajnih materijala, poput plastike, polivinila i likre, a seksi su im i patentni zatvarači i guma. Svijetlo crvena i tamno ljubičasta njihove su omiljene boje, a perje, maske, svilene vrpce i šalovi omiljeni su im dodaci. Jako će ih uzbuditi viktorijanske kožne čizme, ženstvene rukavice bez prstiju, a za upotpunjavanje seksi izgleda Vodenjaci preferiraju samostojeće najlon čarape s natom.


RIBE
Ribe nisu toliko žive i divlje seksualno, ali jako vole lijepe pamučne spavaćice s decentnim ružičastim ili plavim vrpcama, kao i spavaćice od likre s cvjetnim uzorkom. Obožavaju štikle, osobito ako su prozirne na mjestima, izrađene od satena ili imaju pompone. Ribama će se svidjeti žena koja nosi muško donje rublje ili preveliku mušku majicu za spavanje. Uzbuđuje ih i izgled školarke, ali ne mogu odoljeti ni seksi halterima ili najlonkama upotpunjenima kravatom ili leptir-mašnom.

izvor: tportal.hr