Otac pronašao kćer nakon 27 godina zahvaljujući ovom pismu i društvenim mrežama

Naime, 71-godišnji Michael Hogben, koji se od majke svojeg djeteta razveo 1980., a svoju je kćer "pošteno vidio" još davne 1986. godine, u svojoj je poruci napisao: "Žao mi je Mandy, ali ne znam tvoje prezime nakon udaje. Tražim te dugi niz godina i nitko i ništa neće me zaustaviti da te pronađem jer sam te volio i nedostajala si mi svake minute svakoga dana svih ovih godina, toliko da te mogu osjetiti pored sebe, baš kao nekad. Toliko te želim te vidjeti i razgovarati s tobom, budući da sam propustio tako veliki dio tvog života, možda će to odagnati bol nakon svih ovih godina. Molim te nazovi svog tatu".

Pismo je fotografirao i na svojem Facebooku objavio jedan od slučajnih prolaznika i ono je u jakom kratkom roku "zaradilo" više od 95.000 shareova, a potom je objavljeno i na Twitteru.

Nakon toga do Hogbena je došla adresa njegove kćeri. "Godinama sam je pokušao pronaći, a onda sam se odlučio na drastičan potez. Nije mi bila namjera da ovo završi na Facebooku, budući da se ne koristim internetom. Čini mi se da je možda mislila da mi nije stalo, ali samo zato što se nismo toliko dugo vidjeli ne znači da nisam o njoj razmišljao", ispričao je za Daily Mail.

Nije poznato kad će se njih dvoje napokon susresti uživo, ali Hogben je odlučio da će joj zasad - poslati pismo.

index.hr