Osvetila se nevjernom mužu: Prodala kuću dok je bio na službenom putu

osveta, nevjera, bračna nevjera
...i u svojoj kući, s novim bravama na vratima, zatekao šestoricu nepoznatih studenata.

Nakon što mu se smračilo pred očima, ubrzo mu se i razdanilo kada je shvatio da je njegova supruga laura u međuvremenu prodala njihovu kuću, spakirala stvari i napustila ga.

Ljubavnica zvala na mobitel

Na taj način osvetila mu se za njegovu nevjeru za koju je saznala čim je otišao na put. Kod kuće je, naime, zaboravio mobitel na koji su mu počele stizati "vruće" poruke njegove ljubavnice koja ga je čekala u Americi.

Šokirana tim saznanjem, Laura nije dugo čekala. Smislila je osvetu koju joj je olakšala i činjenica da su hipoteku nad zajedničkom kućom, nakon što su ona i suprug zapali u financijske nevolje, preuzeli njezini roditelji. U roku od dva tjedna, dok je on bio s onu stranu oceana, uspjela je prodati kuću i prirediti mu neugodno iznenađenje.

Temeljito ‘počišćena' kuća

Vrativši se kući s puta, Craig je shvatio da nešto nije u redu čim je kasno navečer pred garažom zatekao parkiran nepoznati automobil, dok je iz kuće treštala glazba.

"Znam da nikada nije bila budna tako kasno. Nisam imao pojma što se događa", ispričao je kasnije nevjerni muž novinarima lokalnog lista.

Potom je izbezumljeno počeo udarati po ulaznim vratima koja mu je otvorio mladić "nalik na hipika", kako ga je potom opisao. U dnevnoj sobi bili su nepoznati mladići, ali nije bilo njegovih stvari. Supruga je odselivši temeljito "počistila" kuću. Prodala je čak i njegov najdraži alat.

 

"Ovo je zadnji puta da sam oženio Talijanku", kazao je zajedljivo aludirajući na nacionalnost supruge koja mu se opako osvetila.

Na koncu je priznao da je "skupo platio grešku" te da se nada da će s bivšom suprugom, makar zbog djece, ostati prijatelj.

net.hr