Ostavljena ljubavnica njegovoj supruzi otkrila sve detalje afere, a ona joj odgovorila

ljubavnica, žena ili ljubavnica, pismo
Supruga Carlie Maree (31) iz Australije ostala je shrvana nakon što je saznala da je suprug vara. O svemu ju je obavijestila upravo njegova ljubavnica, otkrivši detalje njihove afere.

"Dan 22. svibnja 2015., datum je koji nikada neću zaboraviti", rekla je Maree za Daily Mail. "Počeli smo izlaziti 2005., a vjenčali se 2011. godine. Naša djevojčica rodila se 2013., a za aferu sam saznala kada je imala dvije godine", priča razočarana supruga. Godinu dana poslije uzvratila je ljubavnici pismom iz svoje perspektive.

"Prije godinu dana poslala si mi e-mail koji je drastično utjecao na živote nekoliko ljudi - moj, mojeg supruga, kćeri, naših roditelja i obitelji, naših prijatelja. Detaljima koje si otkrila kao da si htjela nanijeti bol. Znala si što supruga treba čuti da se nikada više ne pomiri sa svojim mužem i to si i učinila - udarac za udarcem. Katkada se pitam je li pokušavao pronaći ono što je kod mene izgubio. Nekoć sam bila slatka plavuša u kratkoj suknji, radila u njegovu najdražem kafiću. Deset godina kasnije postala sam majka u trenirci s pokojom sijedom i podočnjacima jer sam cijelu noć bila uz bolesno dijete", priča majka koja je u vrijeme afere bila kućanica i brinula za djecu.

"Moj suprug često je bio odsutan zbog posla, ali uvijek se vraćao kući za vikende. Osjećala sam se užasno jer nije mogao biti uz našu kći. Bilo nam je teško prilagoditi se roditeljstvu. Nismo planirali trudnoću tako brzo, ali nadala sam se da će više biti uz mene", priznaje Maree.

"Znala sam da je udaljen od mene, osjećala sam da je po povratku kući često bezvoljan ili razdražljiv. Željela sam se ponovno povezati s njim, pa sam predložila odlazak na savjetovanje. Nakon nekoliko mjeseci složio se s time, počeli smo ponovno biti mi, ali onda sam saznala za aferu. On ju je prekinuo, ali njegova ljubavnica odlučila je otkriti svaki detalj njihova odnosa", priča majka.

"Znala je za mene od prvog dana i nadala se da će jednom ostaviti svoju obitelj zbog nje. Vjerujem da je bila slomljena kada se to nije dogodilo. Pismo sam napisala za sebe, a ne za nju. Napravila je užasnu stvar, ali i ona je ipak samo osoba koja se zaljubila u nekog potpuno pogrešnog za nju. Kome se to nije dogodilo?" zaključuje Maree.

vecernji list