Osam precijenjenih stvari koje žene očekuju od muškaraca

No kako pronaći ravnotežu i prepoznati koje su to stvari koje muškarci doista cijene? Zadovoljna.hr donosi osam stvari koje su precjenjujemo i podcjenjujemo

1. Precijenjeno: Ljubavno pismo Podcijenjeno: SMS poruka

Gotovo da i ne postoji žena koja nije poželjela dobiti pravo pravcato ljubavno pismo, ali u doba suvremene tehnologije samo rijetke su ga doista dobile.

Morate znati da ako je već i sjeo te napisao pismo, učinio je to iz jednog jedinog razloga, a to je da vas impresionira. No kada vam pošalje kratku SMS poruku ili pak samo simboličan smajlić, to onda znači kako misli na vas i ne može si pomoći.

2. Precijenjeno: Piknik na travi Podcijenjeno: Roštilj

Dečki obožavaju jesti na otvorenom, ali između karirane dekice te hrane iz košare s mašnicom i pravog roštilja s vrućeg ugljena, njihov će izbor uvijek će biti roštilj.

No morate priznati kako je ovo doista logično. Ne brinite i roštilj može biti zdrav nemastan

3. Precijenjeno: Miris vašeg parfema Podcijenjeno: Miris vaše kose i kože

Možda vam se čini puno važnijim da vaš parfem miriše neodoljivo, ali svježi cvjetni miris vaše svježe oprane kose ili aromatičan sapun s vaše meke kože jednostavno ga obaraju s nogu. Možete li mu zamjeriti?

4. Precijenjeno: Zajedničko gledanje utakmice Podcijenjeno: Ostaviti ga da sam gleda utakmicu

Ako ste ljubiteljica piva i grickalica i volite navijati iz sveg grla za vrijeme utakmice - samo naprijed.

Ali ako to činite samo kako bi mu postali draži i bliskiji , prestanite s glumom. Pustite ga da utakmicu gleda s istinskim ljubiteljima sporta, a vi se za to vrijeme posvetite sebi.

5. Precijenjeno: Tečaj plesa Podcijenjeno: Tečaj jedrenja

Gotovo svi muškarci obožavaju fizičke aktivnosti, učenje novih stvari i aktivan odmor, ali ako to zahtijeva rad stopala i osjećaj ravnoteže onda bi to radije činili negdje na otvorenom moru uz lagani povjetarac, daleko od pogleda.

Pokušate li i vi uživati u ovakvim slobodnim aktivnostima, možda vam se i svidi.

6. Precijenjeno: Doručak u hotelu Podcijenjeno: Doručak u krevetu

U hotelu je vrijeme za doručak ograničeno pa vam nikad vam ne ostavlja mogućnost da se s partnerom malo izležavate u krevetu.
A stol u dvorani za doručak redovito dijelite sa nasmiješenim parom umirovljenika koji su baš raspoloženi za veseli jutarnji razgovor. Simpatično, ali i ne baš romantično. Privatnost i komocija vlastitog stana itekako može biti romantična.

7. Precijenjeno: Ruže za Valentinovo Podcijenjeno: Cvijeće za bilo koji drugi dan

Crvene ruže za Valentinovo su vrhunac nemaštovitosti, ali ako vas iznenadi cvijećem na neki nevažni ponedjeljak, to je pravi znak da mu ne treba podsjetnik poput Dana zaljubljenih kako bi vam poručio da mu je stalo i da mu značite.

8. Precijenjeno: Pomirbeni seks Podcijenjeno: Izostanak svađe

Koliko god vi voljeli pomirbene strasti i koliko se god pričalo o tom nevjerojatnom iskustvu, muškarci se puno više mrze svađati, jer bez obzira na priče seks nije ni približno vrijedan iscrpljujuće svađe koja mu je prethodila.

Zadovoljna.hr