Ornela Vištica: Moj povratak prvoj ljubavi

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, udvarači, Ornela Vištica, Ornela Vištica, ljepota, Ornela Vištica, manijak, tv serija, Ornela Vištica, Baklje Ivanjske, Ornela Vištica, priča, glumica, Mostar, Ornela Vištica, Facebook, Ornela Vštica, Mostar, Ornela Vištica, Mostar, avenija, Ornela Vštica, glumica, Ornela Vištica, ljubav, pjesma, Ornela Vštica, pismo, odgovor, Ornela Vštica, ljepotica, Ornela Vištica, glumica, Ornela Vštica, hercegovka, Ornela Vištica, Josipa Milas , Ornela Vštica, mostarka, Ornela Vštica, Ornela Vištica

Želja joj se ispunila angažmanom u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh čija je odnedavno članica.

Svoj glumački put posljednjih godina gradila je ulogama u mnogim domaćim televizijskim serijama i sapunicama, a brz životni ritam koji je posljednjih godina obilježio njezinu glumačku svakodnevicu bio je ujedno i razlog promjenama koje je poželjela u životu. Onu najvažniju 27-godišnja glumica Ornela Vištica uspjela je realizirati početkom 2016. postavši članica Satiričkog kazališta Kerempuh.

'Široj javnosti koja me upoznala zahvaljujući mojim televizijskim angažmanima ovo će možda biti iznenađenje, ali ne i za ljude koje me dobro poznaju. Od šeste godine sam na kazališnim daskama uz koje sam odrastala, poezija je moja ljubav, s 18 godina upisala sam glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, kolege koji me znaju uvijek su se pitali što više čekam kad je kazalište moja velika želja. Dugo sam bila u toj televizijskoj mašineriji, poželjela sam na svom glumačkom putu nešto promijeniti. Dobila sam priliku raditi u jednom od najuspješnijih hrvatskih kazališta, Satiričkom kazalištu Kerempuh. Sigurna sam da će naša suradnja uroditi divnim predstavama i ulogama. Bit će mi čast glumiti s jednim od najjačih glumačkih ansambla trenutno', izjavila je Ornela za tportal.

Kroz život je, ističe, ne vodi ambicija već nešto sasvim drugo: 'Želim biti što bolji čovjek, a tek onda što bolja glumica!', tvrdi Ornela. Jer ono što ju je uz kazališni angažman posljednjih mjeseci najviše ispunilo bilo je i volontiranje na Opatovcu te susret sa sirijskim izbjeglicama. Sreća je za nju prije svega plemenitost.

'Kad bismo svi ujedinili svoju pozitivnu energiju i misli umjesto negativnih kritika, možda bi nam svima bilo malo bolje', poručuje glumica.

A kako komentira napad na kolegicu Ninu Violić zbog njezine iskrenosti o trenutačnoj situaciji u zemlji na Facebooku?

'Malo me danas toga u ovom vremenu kojem živimo može iznenaditi. Ne mogu uistinu ništa govoriti protiv svojih kolega. To od mene nikad nećete čuti... Nisam osoba koja je kompetentna komentirati političku situaciju u Hrvatskoj pa ću samo reći da mi glumci trebamo umjetnošću ukazivati na ono što se događa oko nas. To je naš poziv', zaključuje Ornela.

tportal.hr

 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.