One padaju na ove tipove...

laži, muškarci, muškarci, macho muškarci, Muškarci i žene
Često se priča o tome kako bi trebala izgledati savršena žena, no mnogo je teže saznati što je to što žene privlači kod muškaraca.

Dok neki tvrde da je sve u šarmu i karakteru, neka istraživanja su ipak pokazala da žene padaju na točno određene fizičke karakteristike kod muškaraca. Business Insider je tako došao do osam fizičkih obilježja koje žene traže kod muškaraca.

1. Mišići

Mišićaviji muškarci imaju više seksualnih partnera, pokazalo je istraživanje na UCLA-u. Mišićavost je pokazatelj plodnosti te žene u takvim muškarcima vide bolju "priliku" za reprodukciju.

2. Brada

Jedno istraživanje u Australiji je pokazalo da se žene više pale na muškarce koji imaju bradu. Povezuju to s muževnošću te dominacijom i agresijom.
3. Crvena boja

Muškarci koji nose crveno prije će privući pažnju žene, nego muškarci u nekoj drugoj boji, pokazalo je jedno istraživanje provedeno 2010. godine. Crvena boja se još od rimskog doba povezuje sa statusom u društvu, a istraživanja su pokazala i da su žene u crvenom mnogo privlačnije muškarcima.

4. Simetričnost

Istraživanje provedeno u Novom Meksiku pokazalo je da žene više privlače muškarci sa simetričnim crtama lica i tijelom.

5. Snažna čeljust

Isto istraživanje pokazalo je da na mušku čeljust i oblik lica utječe testosteron. Stoga, što je snažnija i definiranija čeljust, to se muškarac ženama čini muževnijim i atraktivnijim.

6. Dubok glas

Istraživanje provedeno u Aberdeenu pokazalo je da se ženama više sviđaju muškarci s dubljim glasom. Takvi im se muškarci više urežu u pamćenje, pokazalo je istraživanje.
7. Oči

Ženama su oči veoma bitne kad procjenjuju nekog muškarca, no čini se da jedan dio očiju na atraktivnost utječe najviše. To je limbalni prsten, odnosno krug oko šarenice. Što je on tamniji, to će ženama muškarac biti privlačniji.

8. Visina

Istraživanje na 4500 muškaraca provedeno u Liverpoolu pokazalo je da su muškarci bez djece u prosjeku tri centimetra niži od muškarac koji imaju djecu.