FOTO  Održano preliminarno natjecanje izbora Miss Universe

Shanaelle Petty

Od samog dolaska Shanaelle je odradila brojna snimanja , evente , aukciju nacionalnih poklona na kojoj je donirala naušnice s motivom šibenskih botuna zlatarnice Dodić. Iza ljepotica iz cijelog svijeta je i parada u nacionalnim kostimima, a naša Miss predstavila se u haljini etno dizajnerice Mine Petre, koja je izradila haljinu s motivima lepoglavske čipke koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković. Haljina je posebna i po tome što je za njezinu izradu trebalo čak 45 dana.

Preliminarno natjecanje koje uključuje razgovor sa članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama sinoć je održano kao uvod u finale 26.studenog koje će se održati u Planet Hollywood resort i Casinu u Las Vegasu.
Shanaelle je na preliminarnom natjecanju blistala u večernjoj haljini Sherri Hill i cipelama Baldinini.

Najuspješnijih petnaest missica sa preliminarnog natjecanja od sveukupno devedeset i dvije kandidatkinje iz cijelog svijeta biti će prozvano među TOP16 u velikom glamuroznom finalu 66.izbora za Miss Universe, koje će voditi Steve Harvey i Ashley Graham, a nastupiti će Fergie te Rachel Platten.

Kome će lijepa Francuskinja Iris Mittenaere predati svoju krunu vidjeti ćemo u nedjelju. Do tad glasujte za našu Miss putem linka https://missuniverse.votenow.tv/?_ga=2.141087154.1633440484.1511209778-1759299042.1511209778 jer će samo jedna od 92 ljepotice s najviše glasova fanova diljem svijeta izboriti 16.mjesto u polufinalu.

Kako se Shanaelle predstavila u Vegasu pogledajte u fotogaleriji ali i video prilogu : https://www.youtube.com/watch?v=N9TZ83iPeBI

Foto : PR/ direkcija MUH