FOTO  Održan još jedan Makeover I završen Modni dan na Mostarskom sajmu

makeover , Međunarodni sajam gospodarstva Mostar za posjetitelje
Dajana Medić i Iris Okano dvije su ovogodišnje sretne dame čiji je izgled promijenjen od glave do - pete.

Za Dajanin styling pobrinula se dizajnerica Aida Mušinović (Aida Mušinović design), dok je Iris nosila kreaciju također domaćeg brenda Pavone. Njihov izgled uljepšale su i upotpunile torbice s potpisom POPPY BAGS, dok je za frizure i make up bilo je zaduženo sutručno osoblje frizersko-kozmetičkog studija New Green.

I ove godine voditeljica programa je bila Matea Ana Pavlović.

Sužbeni make up partner Sajma je i ove godine ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Ono sto se nije moglo direktno vidjeti na pozornici jer su pripreme radjene do kasno u noc tijekom posljednjih par dana su svi tretmani za koje je zasluzna Dzana Skaljic ispred Kozmetickog studija DZANA, kojoj se takoder od srca zahvaljuemo .

Nase dobitnice su imale opuštajuće tretmane lica, microblending - japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produljivanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan I poslednjih par dana, svo vrijeme je bilo posveceno samo njima, a s sto se sve napravolo i kako izgleda prije i poslije mozete vidjeti na slikama.

Posjetitelji su, osim u finalnome izgledu sretnih dobitnica, mogli uživati i u modnim revijama naših domaćih brendova i njihovih novih kolekcija za proljeće/ljeto 2018. poput brendova Pavone, Aide Mušinović, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Marijane Vasilj (Mara Handicrafts), butika COOL, Tag Tie, Ma Cheri by Marijana Dukić, Novog Nakita by Ružica Žilić, Vestido Designe a koje su nosile modeli modne agencije GLOSS.

Mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica - Odjel frizeri iz Mostara oduševili su sve ljubitelje mode maštovitim i hrabrim frizurama i u njih uklopljenim modnim detaljima.

Za dobar ritam pobrinula se i Dj Marina Mimosa, a za zanimljive i raznovrsne sadržaje zaslužni su ponosni sponzori sajamskog zabavnoga programa - Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, HT Eronet, ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery, pekarnica Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO.